promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Jóbarátok sztárja meztelenre vetkőzött, Mészáros Mercédesz pedig megmutatta a Playboy nyuszis fehérneműjét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Jennifer Aniston mellett Bella Hadid, és Rita Ora is reflektorfénybe került a villantásával.

A Jóbarátok sztárja nem igazán szokott vetkőzni mostanában, de azért elő tudtunk venni tőle pár fotót. Az egyikkel visszamentünk a múltba, de a másik kettő igazán friss. Jennifer Aniston ráadásul az egyiken zuhanyzás után csinált egy képet magáról.

Nem csak ezért érdemes kattintani, mert Rihanna Madonna 25 éves lányát is rávette arra, hogy mutasson magából többet. Az énekesnő most a Savage X Fenty Valentin-napi kollekcióját hirdeti.

Bella Hadid ismét bebizonyította, hogy nem szereti a melltartót, és olyan képet töltött fel, amin a mellbimbója szabályosan átszakítja a felsőjét. Nem rég a Victoria's Secret is felkérte a modellt egy fotózásra, szóval ebből is kaptok ízelítőt.

Kourtney Kardashian közben Travis Bakerrel nyaralgatott, így elég sok bikinis fotót osztott meg magáról a követői nagy örömére.

Rita Ora kiruccant Ausztráliába, de nem azért, hogy belenézzen az Australian Openbe, aminek Rafael Nadal pont vasárnap nyerte meg a döntőjét férfi egyesben. Az énekesnő Sydney városa mellett tette le a voksát, és a sok mozgás mellett azért sütette picit a hasát. A galériánkban még mellbimbó villantást is láthattatok tőle.

Ebben a válogatásban szerepelt az egyik kedvenc magyar modellünk, Mészáros Mercédesz is, aki nem rég elérte az félmilliós követőtábort Instagramon. Gratulálunk neki! A cikkben kívánatos Playboy nyuszis fehérneműben láthatjátok őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás