promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A nagy mellű golfszépség a követői szeme láttára kezdett öltözködni
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A világ legvonzóbb golfozónője, Paige Spiranac sosem okoz csalódást a rajongóinak.

A világ legszexisebb golfozónője, Paige Spiranac lenyűgözte a rajongóit, amikor megmutatta nekik legújabb szerzeményeit. A golfsztár az Instagramon-oldalon osztott meg egy videót, amely valósággal felrobbantotta az internetet. Rengetek kedvelés és komment érkezett a poszt alá.

Nem is olyan meglepő ez, ugyanis a kollekció meglehetősen vegyes, de leginkább a fiatal hölgy külső adottságai vonzzák a tekinteteket. A videóban egy falatnyi bikini mellett, látható egy golf szettben is, amely színeiben tökéletesen passzol Paige Spiranachoz. 

A többmilliós követőtáborral rendelkező sportoló sokszor osztogat "golfozási tanácsokat" az interneten, a témát természetesen nem a legszakmaibb szempontokból közelíti meg. A közelmúltban például - egyebek mellett - azt is kifejtette, hogy nagy kebleivel kifejezetten nehéz ezt a sportágat űzni, mert hátráltatja a sikeres ütés kivitelezésében.

Az 1993-as születésű szépség többnyire egyébként nyilvános pályákon játszik, de néha ellátogat egy előkelő country clubba is. Annak érdekében, hogy a legjobb pályákon játszhasson, a szokásos szűkös, mindent mutató szettjeit ilyenkor inkább szolidabbra cseréli. Így elkerüli, hogy a dekoltázsa valaki szemét kiszúrja. 

Egy másik posztjában egyébként látható egy kevésbé kirívó ruhában is.

Irigyei gyakorta vádolják azzal a fiatal szépséget, hogy dús kebleire úgy tett szert, hogy kés alá feküdt. Ezt viszont minden alkalommal cáfolja a híresség, akit merész képei miatt korábban már az Instagramról is kis híján kitiltottak. Az eset óta azonban valamennyire visszavett a magamutogatásból, de a hatalmas rajongótáborának továbbra is kedveskedik egy-egy extravagáns képpel. 

[[cikk2]]

A harmincas éveiben járó hölgynek azonban nemrégiben akadt egy vetélytársa, név szerint: Claire Hogle. A fiatal lánytól sem áll messze a golfozás, ugyanis ő és édesapja is ezt a sportágat választotta. Paige "riválisa" egyébként San Diegóban született, s különböző videós tartalmaival tett szert akkora népszerűségre, hogy egyesek szerint Paige Spiranac nyomdokaiba lépett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás