promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Fésűs Nelly lányának meztelenruhája nem sokat bíz a képzeletre, a meseszép Csenge minden domborulatát megmutatta a kamerának

Fésűs Nelly lányának meztelenruhája nem sokat bíz a képzeletre, a meseszép Csenge minden domborulatát megmutatta a kamerának

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Fésűs Nelly lánya egész testét bebarangolhatja a tekintetünk, Csengének minden porcikája tökéletes.

Egészen hihetetlen, hogy Fésűs Nelly lánya, Horváth Csenge már elmúlt 21 éves. Édesanyját elnézve cseppet sem kellene meglepődnünk azon, hogy Csenge akár a kifutókon is megállná a helyét: csodálatos szépségű, látszik, hogy rendben van magával és sokat törődik az egészségével. Csenge nem titkoltan szeret edzeni és gyakran mutatja meg a kameráknak, hogy a kitartó mozgással milyen gyönyörű formákat sikerült elérnie. Kedveli az ízléses, ám pikáns, fantáziamegmozgató fotósorozatokat, ezeket szívesen tölti fel saját közösségi média oldaláról is.

Áprilisban arról lehetett hallani, hogy párjával sajnos szétváltak az útjaik, ám májusban már egy híres magyar rapperrel KKevinnel hozták őt összefüggésbe. A pár ezt nem erősítette meg, így nem tudni, hogy a gyönyörű Csenge szíve foglalt-e, ám arról szívesen beszél, hogy milyen férfit képzel el maga mellé. Szereti a Domináns, erős, magabiztos férfiakat, egy ilyen társa tudna igazán felnézni a hétköznapokban.

Azt nem tudni, hogy Fésűs Nelly mit szól lánya választottjaihoz, az azonban biztos, hogy anya és lánya között példaértékű, szoros kötelék van.

Gyakran szerepelnek együtt videókban és nagyon őszintén nyilatkoznak a közösen átélt nehézségekről, a múltjukról, gyermekkorról, közös terveikről és arról, hogy milyennek látta Csenge édesanyja nevelését.

Egy ilyen mély és tartalmas beszélgetést ide kattintva nézhetsz meg:

Horváth Csenge most egy ruha bemutató kapcsán állt kamera elé: egy új kollekció egyik darabját próbálhatta fel. A szett a mostanában nagyon divatos úgynevezett meztelenruha, amikor olyan, mintha a viselőjén semmi nem lenne. Különösen izgalmas és szexi ez a választás, ám ez az, ami valóban csak a hibátlan alkatú hölgyeknek áll jól, akkor tud igazán érvényesülni a ruha dögös eleganciája.

Az ilyen fajta ruhákról megoszlanak a vélemények, valaki egyszerűen közönségesnek tartja, míg másnak több is sorakozik belőle a gardróbjában, döntsétek el, hogy nektek tetszik-e: