promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ebben a meseszép városban vigasztalódik Szoboszlai Dominik volt párja, sokat sejtető videót tett közzé a Liverpool királynőjének nevezett Gécsek Fanni
Borítókép:  Youtube - @VSport-ml1el
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szoboszlai Dominik új párkapcsolata után a Liverpool exkirálynője is megelégelte a szingliséget, továbblépett?

Alig egy éve, hogy Magyarország szíve egy emberként dobbant meg: Szoboszlai Domninikot leszerződtették a Liverpoolhoz, ehhez pedig hihetetlen dicsőséget szerzett világszinten a magyar labdarúgásnak. Szoboszlai Dominik nagy reményekkel vágott neki az új kalandnak, de emellett természetesen nem hanyagolta el Magyar Labdarúgó Válogatott-béli feladatait sem, így folyamatosan ingázott Anglia és Magyarország között.

Örömében akkor még osztozott vele meseszép szerelme, Gécsek Fanni is, akivel akkor már hosszú ideje párkapcsolatban éltek. Azonban hamarosan rossz hír érkezett a fiatal szerelmesekről: mind a mai napig tisztázatlan okok miatt útjaik különváltak. Sokan találgatták, hogy mi történhetett, erre azonban a mai napig csak teóriák vannak.

Fanni ekkoriban még egyetemre járt, így nem volt opció az, hogy szerelmével kötetlenül találkozhasson, így könnyen lehet, hogy a távolság és az eltérő időbeosztás állhatott közéjük. De az is lehet, hogy a hirtelen jött népszerűség nyomta rá a bélyegét a párkapcsolatukra. Az azonban biztos, hogy a történtekből mindketten tanultak és a magánéletüket mindennél jobban igyekeznek védeni:

Gécsek Fanni közösségi média oldalát privátra állította, így csak azok értesülhetnek élete történéseiről, akik követik őt. Szoboszlai Dominik pedig nagyon óvatosan fogalmaz a személyes életét érintő kérdésekről. Nem olyan régen azonban felkerült az internetre egy fotó, ahol egy szőke hölgy mellett látható, ezek után pedig egy interjúban beismerte, hogy a szíve ismét foglalt, de azt is határozottan kijelentette, hogy ennél többet nem szeretne és nem is fog elárulni az alakulóban lévő kapcsolatáról. Annyit tudunk, hogy a hölgy és Szoboszlai egy városból származnak, így ismét egy magyar hölgy rabolta el a szívét.

Bár nem tudni hogyan váltak el útjaik, az biztos, hogy Szoboszlai szívhez szóló üzenetet küldött Fanni kiskutyájának jóval a szakításuk után, most azonban az új barátnőjével semmiféle online kommunikációt nem lehet felfedezni. Sokáig Gécsek Fanni sem jelentkezett, egészen május elejéig, amikor végre bepillantást engedett egy számára fontos programba: Madridba utazott, azt azonban nem kötötte a követői orrára, hogy ki volt a kísérője. Márpedig a felvétel tanúsága szerint egyértelműen nem egyedül ment, ugyanis a szemfülesek megfigyelhették, hogy az asztalon két pezsgőspohár van és nem valószínű, hogy a teniszezőnőként is tevékenykedő modell ezt magának kérte volna.

Madrid egyébként gyönyörű úticél, ahová a távolság ellenére is érdemes ellátogatni, kifejezetten kedvező árú repülőjegyeket találni a mediterrán országba. Fanni sokat sejtető felvételét ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás