promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ott van a listán Szoboszlai neve Liverpoolban, ennél nagyobb meglepetés mára már nem jöhet
Borítókép:  Profimedia/ Illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hatalmas teljesítmény ez.

Közeledik a szezon vége, már csak egyetlen meccs maradt hátra. Liverpoolban pedig ez most nem azaz időszak, amikor nagy örömmel várják az utolsó meccset a bajnokságban, hiszen kilenc hosszú és győzelmes, kupákkal teli év után távozik a német szakvezető, Jürgen Klopp, akinek utolsó lépteit is kamerák veszik, hiszen az ígéretek szerint augusztusban jön egy dokumentumfilm az utolsó nagy meccsekről.

A búcsúztatás már megkezdődött Liverpoolban, de a vasárnapi lesz mindennek a csúcspontja.

A szezon vége pedig az összegzések időszaka is, így pedig a neves liverpool futball hírportál, a This is Anfield szerkesztősége is megválasztotta a szezon legjeit nagyon sok kategóriában.

Szoboszlai Dominik is kapott egy leget.

A szezon tehát a kétharmadáig úgy állt, hogy a Liverpool FC végig versenyben lesz a bajnoki címért, és akár össze is jöhet a négy kupa ebben az etapban, ám végül egyetlen Ligakupa-győzelemmel kellett "beérnie" Kloppnak. A This is Anfield szerkesztőségének tagjai egyenként adták le a voksukat a szavazáson, a listán pedig rengetegszer szerepel többek között Harvey Elliott és Alexis Mac Allister neve, a legtöbb szerkesztő őt látta amúgy a szezon legkiválóbb játékosának a Vörösöknél.

Érdekesség amúgy, hogy a legnagyobb csalódás kapcsán több szempont is bejön, a szerkesztők máshogy szavaznak, hiszen míg általában a Manchester United ellen elveszített FA-kupa meccs és az Atalanta ellen odahaza elveszejtett Európa-liga-meccs jön fel, addig egyeseknél a szezon közepi és végi nagy sérüléshullám, amely alaposan bezavart a szezon végkimenetelébe.

Szoboszlai neve pedig ott jön fel, amikor a legszebb gólokról megy a szavazás, a szezon egyik legszebb góljának az ő találatát tartják, amelyet a Leicester City ellen szerzett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás