promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Fésűs Nelly felül mindent megmutatott magából, míg alul csak sejthetjük a fazonra igazítást
Borítókép:  TV2 Play (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A színésznő is ledobta a ruháit egy férfimagazin kedvéért.

A debreceni származású Fésűs Kornélia igazából nem így, hanem Fésűs Nelly néven csinált magának karriert Magyarországon. A kereken 50 éves színésznő a színpadi szerepei mellett a tévéből is jól ismert a nézők számára.

Már a Szomszédokban, sőt a Família Kft. című sorozatban is szerepelt, aztán a Barátok közt, a Jóban Rosszban  és a Doktor Balaton is alkalmazta, de feltűnt az Édes életben, az Ázsia Expresszben, a Nyerő Párosban, a Sztárban sztár műsorában és A Konyhafőnökben is, szóval egyáltalán nem panaszkodhat, hiszen folyamatosan megmutathatja magát a közönségnek.

A magánélete sem titok, idén ünnepelte a házassága 4. évfordulóját Vajtó Lajossal, akivel egyébként 12 esztendeje alkotnak párt. A kapcsolatuk persze nem mentes a hullámvölgyektől, de a gondokat eddig mindig sikerült közösen megoldaniuk.

Még nem voltak együtt, amikor Fésűs Nelly 2000-ben levetkőzött a Playboynak. A férfimagazin novemberi címlapján szerepelt az akkor 29 éves szépség, mégpedig keleties ruhában, szinte csak hálószerű öltözék által takarva.

„A képek szerintem szépek voltak, valószínűleg ez volt az első és az utolsó. Most már, hogy van egy gyerekem, nem biztos, hogy elvállalnám”

– nyilatkozta a színésznő még 2007-ben. A fotók valóban jól sikerültek, igazán bevállalósak lettek. Nelly feneke lényegében hibátlan, kellemes barack formájú, a mellei pedig elképzelhetetlenül hegyesek. Alul már szemérmesebben takargatta magát, hol a kezével, hol meg a bugyijával, de a fazonra igazítás azért felsejlett azon a tájékon.

A kétgyermekes színésznő egyébként sosem próbálta leplezni a múltját, sőt az Instagram-oldalán néha maga is szívesen nosztalgiázik. A nyáron például bemutatott egy rövid videófelvételt, amelyen 27 évesen a Barátok köztben alakítja Sági Rita szerepét.

Playboy-képek egyebek mellett ITT.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás