promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Stohl Luca szoknyája bugyiig felcsúszott, érzéki pózban mutatta meg eddig rejtett bájait a szexi híradós

Stohl Luca szoknyája bugyiig felcsúszott, érzéki pózban mutatta meg eddig rejtett bájait a szexi híradós

Borítókép:  Youtube - ATVmagyarorszag
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Ettől még Sváby András és Rónai Egon álla is leesne: Intim hangulatú fotó, a Híradóban sosem ennyire bevállalós.

Nem lepődnénk meg azon, ha az ATV tegnap rekordnézettséget ért volna el: közvetítették ugyanis (egyébként nagyon minőségi módon) az európai parlamenti választásokat és természetesen a polgármesteri, főpolgármesteri választást is. Sok nagyöreg volt a stúdióban, közülük például Sváby András azt is elmondta, hogy neki, a közéleti és politikai dolgok iránt érdeklődő médiaszemélyiségnek ez a felkérés egy olyan lehetőség, mint sportriporternek az olimpiát közvetíteni. Ennél a csatornánál dolgozik Stohl András különleges szépségű lány, Stohl Luca is, akit a nézők az ATV híradójából ismerhetnek.

A legtöbb híradósról nem éppen a szexi öltözet jut eszembe, Stohl Luca is mindig decens, elegáns öltözetben mondja be a nap legfontosabb történéseit. Stohl András lánya nem élt vissza édesapja hírnevével, saját maga járta ki az ismertséghez vezető nehéz és göröngyös utat, azonban a tehetség és a szorgalom kombinációja mindig kifizetődik, így nem volt kérdés, hogy sikerül-e megismertetnie a képességeit szélesebb réteggel is.

Stohl Luca azonban hosszú utat járt be, ameddig híradós lett: 2013-ban végzett a Táncművészeti Egyetemen, így az, hogy gyönyörű, kecses formái vannak, koránt sem meglepő. A sport régóta fontos része az életének, a tánc azonban vélhetően ennél jóval többet jelentett neki (már csak azért is, mert nagyon nehéz ebbe az iskolába bekerülni, ha csak nem vagy a legjobbak között).

Stohl Luca ritkán beszél magánéletéről, ebben a videóban azonban soha nem hallott részleteket is elmondott családjáról, életéről:

A Táncművészeti után számtalan lehetőséget kapott: kipróbálta magát színpadon, majd ezután műsorvezetőként is meglátták benne azt a bizonyos pluszt. Hiába a tévés karrier, Luca azonban nem felejti a múltját, a tánc a mai napig élete fontos részét képezi. Ezért is emlékezett meg a Tánc világnapjáról, aminek alkalmából egy különösen szexi, merész és bevállalós ruhába bújt.

A combig felsliccelt ruha azonban nagyon elegáns, emellett pedig különösen szexi. Stohl Luca ezzel a fotójával különösen megörvendeztette a rajongóit, mindemellett pedig megőrizte hihetetlenül nőies báját. A képet itt nézhetitek meg: