promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Pikáns fénykép került elő Sebestyén Vikiről, melltartó nélkül mutatta meg magát Balázs felesége

Pikáns fénykép került elő Sebestyén Vikiről, melltartó nélkül mutatta meg magát Balázs felesége

Borítókép:  Youtube - Telexponthu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Érzékien nyílt szét a blúza ami alá beleshettünk, rakoncátlan ruhája sem zavarta a meseszép Vikit.

Sebestyén Balázs és felesége, Sebestyén Viki egyike azoknak a pároknak, akik bár a nyilvánosság előtt ismertek, magánéletüket mégis diszkréten kezelik. A pár 2009 nyarán házasodott össze, és két fiúgyermekük van: Benett, aki 2009 októberében született, és Noel, aki 2014 decemberében jött világra​.

Viki nem rajongott a gondolatért, hogy Balázzsal dolgozzon együtt, amikor először találkoztak. Balázs egy interjúban mesélt arról, hogy Viki eleinte tiltakozott az ötlet ellen, hogy együtt dolgozzanak, mivel úgy gondolta, hogy a nagyszájú Balázzsal nehéz lesz együttműködni​. Azonban a kezdeti ellenszenv ellenére hamar megtalálták a közös hangot, és azóta is szoros kapcsolatban élnek.

Sebestyén Viki szépsége és kedvessége mindenkit lenyűgöz, aki ismeri őt. Az emberek körében is közkedvelt, és a családi értékek mellett nagy figyelmet fordít a gyermekei nevelésére is. Viki és Balázs kapcsolata az évek során egyre erősebbé vált, amit a közös élmények és a családi összetartás erősít.

Sebestyén Viki nem csak gyönyörű, hanem kiválóan bánik a családi ügyekkel és támogatja férjét a karrierje során. Balázs többször is kifejezte, mennyire hálás a feleségének az odaadásáért és támogatásáért, amit a mindennapokban nyújt.

A hétköznapok mellett a nyaralások és közös programok is fontos szerepet játszanak az életükben. Gyakran utaznak együtt, és Balázs rendszeresen oszt meg képeket ezekről az utazásokról, amelyek nem csak a pihenésről, hanem a családi kötelékek erősítéséről is szólnak.

A közösségi médiában való jelenlétük is kiegyensúlyozott: Balázs aktívabb, míg Viki inkább a háttérben marad, de amikor megjelenik, mindig nagy érdeklődést vált ki a rajongók körében. Ez is mutatja, hogy mennyire fontos számukra a privát szféra védelme, miközben a nyilvánosságot is kiszolgálják.

Bár Sebestyén Viki többnyire a háttérben marad, egy Facebook profilképe meglehetősen pikánsra sikeredett: elfelejtett melltartót felvenni, ami nagy figyelmet keltett a közösségi médiában.