promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
A friss milliomos Mészáros Lili bimbót villantott, de ágyéktájon is átlátszó volt erkölcstelen ruhája az NTMH nyertesének

A friss milliomos Mészáros Lili bimbót villantott, de ágyéktájon is átlátszó volt erkölcstelen ruhája az NTMH nyertesének

Borítókép:  TV2 Play - Next Top Modell Hungary
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Sok-sok pénzzel lett gazdagabb, csodálatosan szexi testét pedig akárki megcsodálhatja.

A tegnapi véget ért Magyarország egyik legizgalmasabb műsora, a Next Top Modell Hungary. Személyes véleményemet a nézettségi adatok nem igazolták, ugyanis nem érdeklődtek annyian a modellek megpróbáltatásait végig követő műsor iránt, mint azt a csatorna tervezte, mindazonáltal aki nézte, azon az állásponton van, hogy egy izgalmas, sok ponton azonban megkérdőjelezhető szériát láthattunk. Gyakran kényszerítették nehéz helyzetbe a lányokat, amivel elvileg a rátermettségüket, akaratukat és a szakma iránti alázatukat akarták tesztelni, de sokszor ezek a megmérettetések inkább megalázó hatást keltettek. A lányok azonban derekasan ugrották át az akadályokat, persze nem minden nehézség nélkül.

Láthattunk könnyeket, kiborulást, vitát és veszekedést, a legtöbb esetben pattanásig feszültek a modellek idegei, arról nem is beszélve, hogyha egy egy fürdőszobával rendelkező házba összezársz ennyi lányt, akik a külsejükből élnek, akkor garantált az üvöltözés. Ebből a sokszor vérre menő küzdelemből került ki győztesen Mészáros Lili, aki rengeteg esetben lenyűgözte a zsűrit, nagy meglepetést nem okozott azzal, hogy a döntőbe került, de az első helyezésén sem lepődtünk meg túlságosan.

Tomán Szabina és Merő Péter is sokszor elismerően nyilatkoztak róla, rengeteg olyan pozitív tulajdonsággal rendelkezik, amit a modellszakmában remekül lehet kamatoztatni.

A sokat jelentő modellszerződés mellett pénzjutalom is ütötte Lili markát, 10 millió forinttal lett gazdagabb, ami így egyik pillanatról a másikra a milliomosok közé repítette a fiatal szőkeséget. Az NTMH nyertese ott volt a Budapesten megrendezett Fashin Awards-on is, ami nem csak Kiszel Tünde botrányos viselkedése miatt volt emlékezetes, hanem Lili ruhája miatt is. Mostanában nagy divat az úgynevezett meztelenruha, ami nem sokat hagy a képzeletre, Lilire egy ennek szolidabb változata került fel, ami alatt még így is átsejlettek gyönyörű formái, teljesen meg tudjuk érteni, hogy miért gondolták őt tökéletes modellnek.

A pikáns képeket ide kattintva tudod megtekinteni: