promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde belógott a legrangosabb divatgálára meghívás nélkül
Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tündét nem hívták meg, fizetni nem szeretett volna, fiatal partnere is potyázott.

Május 23-án megrendezésre került egy igazán grandiózus esemény, a Fashion Awards Hungary, ami ráadásul idén kerek évfordulót ünnepelt: 20. alkalommal rendezték meg a rangos gálát, melynek idén a főváros szívében fekvő Akvárium Klub adott otthont. Az eseményen sok híresség is feltűnt, a hangulat remek volt, ám egy váratlan esemény mégis megzavarta a szervezők által tökéletesen megkoreografált rendezvényt.

A közönség soraiban feltűnt Kiszel Tünde, ami önmagában még nem lenne probléma, ám az eseményre jogosulatlanul jutott be.

Kiszel Tünde nem szerepelt a meghívottak között, ám mégis boldogan pózolt, erről pedig a közösségi média oldalán közzé is tette a felvételt, így feltételezhetően nem érezte át, hogy mennyire kínos is, amit művelt. Az eseményre egyébként bárki bemehetett volna, ugyanis volt jegyvásárlási lehetőség, ám Kiszel Tünde úgy gondolta, hogy ő ilyen dolgokkal nem szeretne foglalkozni, tehát teljesen hívatlanul beállított, a belépőjegy megváltását megtagadva tartózkodott az eseményen, ezzel a szervezőknek kellemetlen pillanatokat okozva. A jegyár egyébként nem volt kifejezetten borsos, bárki könnyedén ki tudta volna fizetni, vélhetően Kiszel Tündének és párjának sem okozott volna gondot, ha megvásárolják, ezzel pedig teljesen legálisan tartózkodhattak volna ott, elkerülve a számonkérést.

Mivel a többi vendég szórakozását nem szerették volna elrontani, így a kínos jelenet rövidre zárásának érdekében végül úgy döntöttek, hogy nem távolítják el őt a rendezvényről, így végül maradhatott egészen a műsor végéig. Kísérőként egy fiatal, titokzatos férfi kísérte el, aki az információk szerint szintén nem rendelkezett érvényes belépőjeggyel és természetesen ő sem volt a meghívottak listáján.

A díjátadó egyébként jó hangulatban zajlott, rengeteg híresség tette ott tiszteletét és mind a díjazottak, mind pedig a díjakat átadók, de a közönség soraiban is igazán nagy neveket köszönthettünk.

Kiszel Tünde a potyázás ellenére a felvételek tanúsága szerint remekül érezte magát, több felvételt is közölt, ezek egyikét, melyen a partnere is látszik, ide kattintva tudod megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás