promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiszel Tünde megmutatta 40 évvel fiatalabb szerelmét, pimaszul jóképű fiatalember hódította meg a naptárdíva szívét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiszel Tünde akár a nagymamája is lehetne új párjának.

Kiszel Tünde képtelen elfogadni az öregedést. A most 64 éves naptárdíva folyamatosan hamis képet mutat magáról a közösségi oldalán, a felismerhetetlenségig retusált és filterezett fotókkal igyekszik elhitetni a rajongóival, hogy rajta nem fog az idő vasfoga, és 60 fölött is úgy néz ki, mintha most lépett volna be a 30-as éveibe.

Kiszel Tünde ráadásul sosem a korának megfelelő férfit választ, hanem olyan fiatalembereknek csavarja el a fejét, akikkel vissza tudja kicsit forgatni az idő kerekét, és akik mellett újra fiatalnak képzelheti magát. 10 évvel ezelőtt is volt egy akkor 21 éves párja, szóval Tündéről kijelenthetjük, hogy nem áll szóba olyan férfival, aki legalább 30 évvel nem fiatalabb nála.

Hogy mostani szerelme, Ricsi - aki elmondása szerint üzletember - hány éves lehet, azt nem tudni, de biztos nem töltötte még be a 30-at, szóval a naptárdíva most is egy legalább 35 évvel fiatalabb fiatalemberrel dicsekszik az oldalán. Joggal merülhet fel a kérdés, hogy Kiszel Tünde hol szokott ismerkedni; még az sem kizárt, hogy egy naptár dedikálásos eseményen találkozott először újdonsült párjával.

Mindenesetre úgy tűnik, nagyon boldogok egymás mellett - ebből is látszik, hogy a kor csupán egy szám. A kommentelők viszont nem nézik jó szemmel Kiszel Tünde párkapcsolatát, akik nem a közösségi oldalán dicsérik őt a visszafiatalosított képei alatt, azok rajta viccelődnek - vagy éppen a párján:

„Van olyan, hogy nagymamakomplexus? Mert ennek a srácnak tuti valami zavar van a fejében”

„Próbálom megsaccolni, hány éves lehet. Nem lepődnék meg azon sem, ha kölyökpezsgő lenne abban a pohárban”

„Ez a nő nem normális, de a kisfiúnak se szorult sok a fejébe”

Kiszel Tünde az alábbi képeken azt mutatta meg, hogy telt náluk a húsvéthétfő, és milyen sokan locsolták meg őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás