promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Oláh Ibolya bevállalta: merész aktfotó készült a Sztárban sztár döntőséről
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Oláh Ibolyáról iszonyat bevállalós aktfotó készült.

Vasárnap este láthatjuk a Sztárban sztár 9. évadának döntőjét, amiben a legjobb négy versenyző - Oláh Ibolya, Gubik Petra, Valkusz Milán, Schoblocher Barbara - lép színpadra. Oláh Ibolya sokak szerint az egyik legnagyobb esélyese az idei szezonnak, míg mások nem örülnek annak, hogy az énekesnő idáig eljutott.

Az elmúlt adások után többször is felmerült a nézők között, hogy Ibolya ittasan, vagy valamilyen szer hatása alatt állt ki a zsűritagok és a kamerák elé.


Az árvaházban felnőtt fiatal lányból országosan ismert énekesnő lett annak idején a Megasztárnak köszönhetően; sokan azt szerették meg benne, hogy egyenes és sallangmentes. Az elmúlt években számos elismerést gyűjtött be - úgymint a Gundel művészeti díj, 2006-ban a Fonogram-jelölés, vagy 2022-ben a Petőfi Zenei díj -, de megszámlálhatatlan helyre hívták fellépni is (többek között Törőcsik Mari 70. születésnapi rendezvényére).

Mind ez idáig 5 albuma jelent meg - legutóbb 2022-ben a Nem adom fel -, de csak az egyikhez készült róla aktfotó. A 2010-ben kiadott El merem mondani kifejezetten közel áll hozzá, elmondása szerint az albumon hallható dalok mindegyike a gondolatait tükrözi, ezért úgy érzi, mintha a gyerekei lennének. Ezek a dalok nemcsak érzelmesek, hanem szókimondók is, amik képesek átvezetni a lelki béke üdítő állapotába.

Nem csoda hát, hogy a Sztárban sztár döntőse annak idején olyan borítót szeretett volna az albumhoz, ami átadja ezeket az érzéseket.

(Fotó: Szabad Föld)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás