promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Küszöbön a válás, ezt a fényűző luxusvillát kínálja eladásra J.Lo és Ben Affleck, kívül-belül megnézheted

Küszöbön a válás, ezt a fényűző luxusvillát kínálja eladásra J.Lo és Ben Affleck, kívül-belül megnézheted

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A legtöbben még az életben nem láttunk annyi fürdőszobát, ami ebben az egyetlen házban van.

Hónapok óta komoly válságban van Jennifer Lopez és Ben Affleck házassága, a problémákat már megannyi kisebb és nagyobb jelből ki lehetett következtetni, most azonban minden eddiginél jelentősebb dolog történt, meghirdették ugyanis közös otthonukat.

A Beverly Hills-i villáért csaknem 68 millió dollárt kérnek, ami átszámítva majdnem 25 milliárd forint. A hatalmas, több mint 33 ezer négyzetméteres birtokon elterülő villa valóban a luxus megtestesítője. A házban található minden, amire csak egy sztárpár vágyhat: egy hatalmas mozi, egy modern edzőterem, egy gyönyörű borospince, valamint egy külön wellness részleg.

Emellett a rezidencia számos hálószobával és 24 fürdőszobával rendelkezik, így bőven van hely a család és a vendégek számára is. A birtokhoz tartozik továbbá egy impozáns és óiási medence valamint egy teniszpálya is, amelyek a szabadtéri kikapcsolódás élményét garantálják.

A ház elhelyezkedése sem hagy kívánnivalót maga után: Beverly Hills egyik legexkluzívabb részén található, ahol a szomszédságot is hollywoodi hírességek és milliárdosok alkotják. Az ingatlan elhelyezkedése és lenyűgöző kilátása miatt is rendkívül vonzó. Az ilyen típusú luxusingatlanok iránt pedig mindig is nagy volt a kereslet, így a szakértők már most arra számítanak, hogy a ház kifejezetten gyorsan gazdára talál majd.

Ha szerencséjük van, még keresnek is rajta, hiszen bár „csak” 60 millió dollárért vették, sokat is költöttek rá, ingatlanpiaci berkekben azt suttogják, hogy nagyjából nullásan szállhatnak ki az üzletből.

Hogy kettejük kapcsolata végül miként zárul majd, azt még nem tudni, ám a házeladás döntése mindkét fél részéről nagyon súlyos döntésnek tűnik, hiszen hosszasan keresték azt a helyet, ahol leélhetik az életüket. A sors azonban ismét máshogy alakította az életüket.