promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Axel Foley legendás magyar hangja is visszatér az új Beverly Hills-i zsaruban

Axel Foley legendás magyar hangja is visszatér az új Beverly Hills-i zsaruban

Borítókép:  Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions

Mindketten változtak az elmúlt évtizedek alatt, ettől függetlenül nagyon várjuk az új részt!

Épp a napokban lesz harminc éve annak, hogy a tengerentúlon bemutatták a Beverly Hills-i zsaru harmadik részét. Akkor még nem gondoltuk volna, hogy évtizedeket kell várni az újabb folytatásra, melyben Axel Foley ismét a tőle megszokott humorral szereli le a rosszfiúkat.

Sokáig úgy tűnt, hogy erre már soha nem kerülhet már sor, habár korábban többször is felvetették a negyedik rész ötletét, ám csupán hosszú évek tervezgetése, és megannyi csúszás után jelentették be, hogy elkészül a Beverly Hills-i zsaru 4.

Ráadásul az eredeti szereplők közül a legtöbben visszatérnek, természetesen a főhős Eddie Murphy mellett a John Taggert szerepébe bújó John Aston, illetve a bohókás zsarut alakító Judge Reinhold is látható lesz a filmben. De a mellékszereplők közül is többen beugrottak, egyebek között a Serge-t játszó Bronson Pinchot is feltűnik majd.

Persze új arcokat is bevontak, a legnagyobb nevek talán Joseph Gordon-Levitt és Kevin Bacon lesznek, és bár a sztori – főleg a poénokat tekintve – vissza-visszanyúl majd a régi recepthez, azért bőven kapunk új történetszálakat is. És bár az idő kíméletlen vasfoga mindenkin nyomot hagyott, akcióból nem lesz hiány, az Axel-féle jól ismert nevetés mellett pedig a legendás filmzene is felcsendül majd.

Mostanra már a magyarokat is alaposan lázba hozta az új rész, és ugyan a július 3-i Netflix-bemutatóra még egy kicsit várni kell, végre megkaptuk az első magyar nyelvű előzetest is! Axel Foley magyar hangja pedig 30 év után is Dörner György lesz, melynél jobb párosítást el sem tudnánk képzelni!

Az előzetest elnézve egy igazán jó hangulatú, robbanásokban, ütközésekben, fegyverropogásban gazdag filmre készülhetünk – hasonlóan az előző részekhez, azonban ezúttal egy nagy adag nosztalgiával is megfűszerezve. Kíváncsian várjuk a végeredményt!