promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Rácz-Gyuricza Dóra hűsölni próbál, miközben minket teljesen feltüzel: kamerába merevedő cicijétől francia sajtként olvadunk el

Rácz-Gyuricza Dóra hűsölni próbál, miközben minket teljesen feltüzel: kamerába merevedő cicijétől francia sajtként olvadunk el

Borítókép:  Rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Bár Rácz Jenő a séf a családban, Dóri ezzel a testtel puhára főzött minket.

Javában tombol a nyár, kint 40 fok, mindenki menekül ki hova lát. Nagy szerencséje van annak, aki éppen most tölti az éves jól megérdemelt nyaralását, netalán olyan házzal rendelkezik, amiben medence is található. Éppen ilyen ingatlant birtokol a Rácz házaspár is, most éppen Dóri feküdt ki élvezni a napsütést és közben megmutatta új kedvenc üdítőitalát is: ez egy alumíniumdobozos ásványvíz, mely szűrt vizének köszönhetően nagyon egészséges, mégis sok ásványi elemet tartalmaz. Az aludobozos víz már önmagában érdekes, de a képen mégsem ezt vesszük észre először (sőt, erre inkább csak a kép mellé írt szöveg elolvasása után tudsz figyelni).

Rácz Jenő felesége ugyanis egy szemérmetlenül apró bikinifelsőt húzott, amelyben csodálatosan látszanak csábos domborulatai. A séf felesége köztudottan vegetáriánus és nagyon odafigyel arra, hogy milyen tápanyagokat visz be a testébe, ez pedig tökéletesen meg is látszik: bőre egészségtől ragyog, alakja pedig vonzó és egészséges. Van azonban még valami, ami nagyon szembetűnő Rácz-Gyuricza Dóra fényképén. Ez pedig a mosolya és az a fajta boldogság, ami csak arról az emberről sugárzik, aki a helyén érzi magát, akit tisztel és megbecsül, értékel, támogat a férje, valamint aki teljesen magáénak érzi az anya, a feleség, a dolgozó nő szerepét is.

A páros tudatosan figyel arra, hogy a közöttük lévő tűz megmaradjon. Elfoglaltságaik mellett is szakítanak időt egymásra, legyen az egy étterem és egy finom vacsora, vagy esetleg egy hosszabb nyaralás, ahová időnként természetesen magukkal viszik kislányukat, Kamillát is. Jenő életében fontos is az egyensúly, hamarosan ugyanis új éttermet nyit és az sem kizárt, hogy hamarosan érkezik a Konyhafőnök új évada, ami különösen kedves a szívének, hiszen itt ismerte meg élete párját, Dórit is.

A szexi fotót, melyet Dóriról készítettek, itt megtekinthető, de mindenki csak saját felelősségre megy, egészségkárosító lehet, ha valakinek ennél magasabbra szökik a hőérzete: