promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szomorú hírt közölt Rácz Jenő, ez mindenkit arcon csap majd - komoly következményekkel járt a Szárbox döntője
Borítókép:  Sajtóklub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Komoly következményei lettek a Sztárbox döntőjének Rácz Jenő számára.

Vasárnap este megrendezték a méltán népszerű műsor a Sztárbox döntőjét, ahol elképesztő küzdelmek után végül kikerült a három győztes. A férfiak körében Árpa Attila csapott össze Brasch Bencével, majd utoljára Rácz Jenő vívta meg a harcot Molnár Áronnal. Közülük aztán Brasch Bence és Molnár Áron lettek azok, akik nyertesként kerültek ki az est végén. 

Rácz Jenő és Molnár Áron összecsapását hatalmas várakozás előzte meg, ám végül nagyjából egy perc alatt véget ért a küzdelem, a színész-aktivista ugyanis jóval erősebbnek bizonyult a séfnél. 

Áron olyan erős ütéseket vitt be Jenőnek, hogy ellenfele szó szerint a földre zuhant, majd kis híján a ringből is kiesett. Ekkor bár elsőre úgy tűnt, hogy a sztárséf folytatná a küzdelmet edzője végül bedobta a törülközőt, így azonnal véget ért a találkozó. Gondolhatnánk, hogy a történetnek ezzel vége is, most néhány nappal később azonban Rácz Jenő egy szomorú hírt jelentett be a közösségi oldalán. Kiderült ugyanis, hogy súlyos sérüléseket szenvedett a Sztárbox döntőjében.

Most jöttem ki nemrég a korházból… Sajnos vasárnap komolyabban megsérültem. Részt vettem egy MR, Ct, szemészeti és fül orr gége vizsgálaton, ahol sajnos azt mutatták ki, hogy az arccsontom eltört és az egyik ideg leszakadt a helyéről… az utóbbira lettem figyelmes, hogy valami nem oké…

- írta bejegyzésében Jenő, majd kitért arra, hogy a meccs napja sajnos nem volt élete legszerencsésebb napja, mert az első ütés amit bekapott, az elég gyorsan eldöntötte a dolgok kimenetelét. A séf kifejtette, hogy ezt követően a jobb oldali szeme látása pár másodpercre elment, majd  szép lassan vibrálva visszajött. Ekkor már érezte, hogy a meccs elment.

Mindenesetre nem is a meccs a lényeg, mert szarul bokszoltam, Áron jobb volt. Viszont sajnos holnap derül csak ki, hogy műteni kell-e a szem alatti ideget. Azért viszont hálás vagyok, hogy az edzőm bedobta azt a bizonyos törölközőt, megmentett egy nagyon nagy sérüléstől, amiért örökké hálás leszek!

- írta bejegyzése végén Jenő.

Reméljük Jenő rövid időn belül helyre jön, azok számára pedig akik megszerették az RTL műsorát, van egy jó hírünk: jövőre ugyanis szintén nem maradunk Sztárbox nélkül, miután a csatorna bejelentette, hogy 2024-ben ismét megrendezésre kerül az élőben sugárzott műsor. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás