promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Előre megrendezettek voltak az összecsapások a Sztárboxban? Napokkal ezelőtt elhangzottak a győzteseinek nevei
Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Danny Blue élő adásban jósolta meg a Sztárbox döntője előtt, hogy kik lesznek a műsor győztesei. 

Vasárnap este lezajlott a Sztárbox döntője, ahol kikerült a három győztes. A férfiak körében Árpa Attila csapott össze Brasch Bencével, majd utoljára Rácz Jenő vívta meg a harcot Molnár Áronnal. Közülük aztán Brasch Bence és Molnár Áron lettek azok, akik nyertesként kerültek ki az est végén. 

A lányoknál Dobos Evelin és Berki Mazsi küzdött meg a szorítóban, majd Mazsi lett az abszolút győztes. A nevek azonban nem lephették meg azokat, akik pár nappal ezelőtt nézték az RTL-en futó Reggeli műsorát. 

Előző héten ugyanis Danny Blue volt a vendége Szabó Zsófi és Peller Annának, a mentalista pedig azon kívül, hogy sütött, megjósolta, hogy kik lesznek a műsor nyertesei. 

Egyébként több sporteseménnyel kapcsolatban is voltak jóslataim. A Rácz Jenő felesége megkérdezett, hogy ki fog nyerni, mondtam, hogy a Jenő fog nyerni. Mondja, hogy csináljunk akkor egy fotót, akkor teszi ki csak, hogyha ez bejön. Mondom kiteheted, mert a Jenő fog nyeri

- árulta el a műsorban Danny, aki sztárséf és Istenes Bence közötti mérkőzést tippelte meg helyesen. 

Meglenne a pontos három nevem. Molnár Áron, Brasch Bence, pontozással a Mazs

- tette hozzá továbbá a mentalista a végső összecsapással kapcsolatban. 

Danny Blue teljesen beletrafált, mert valóban ők hárman letten azok, akik megnyerték a versenyt. A két műsorvezető, Anna és Zsófi elképedten hallgatták a jóslatot, akkor még kétségekkel. 

A Sztárbox idén elképesztően népszerű volt, ám nem ez volt az első alkalom, hogy a tévénézők láthatták az RTL-en. A műsor 2004-ben indult el legelőször, akkor többek között Majka, Kozso és Dopeman is a ringbe szállt. A második évadban pedig Fekete Pákó, Fresh Andi és Rékasi Károly is megmérettette magát. Jövőre pedig szintén nem maradunk Sztárbox nélkül, vasárnap ugyanis bejelentették, hogy 2024-ben ismét megrendezésre kerül az élőben sugárzott műsor. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás