promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Trokán Nóra fehérneműs fotójától összerándul a gyomrunk és elvesztjük az eszünk: Nagy Ervin sorozatbéli szívszerelme eddig még sosem volt ennyire tüzes

Trokán Nóra fehérneműs fotójától összerándul a gyomrunk és elvesztjük az eszünk: Nagy Ervin sorozatbéli szívszerelme eddig még sosem volt ennyire tüzes

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Felfoghatatlan dögösség több fotón is, ilyen Trokán Nóra, ha csak egy kevés ruha van rajta.

Ahogy beköszönt a nyár, menetrendszerűen megérkeznek a celebek nyaralós, bikinis, fürdőruhás fotói. Szeretjük meglesni kedvenceink hová járnak üdülni, hol kapcsolódnak ki, mit esznek isznak és főleg mit viselnek. Trokán Nóra nem tartozik a magát előszeretettel mutogató celebek táborába: idén azonban kivételt tett és egy csodás fotót töltött fel Instagram oldalára. A színésznő nagyon félti a magánéletét, mi sem példázza ezt jobbam, mint hogy soha nem mutatta meg a férjét a nyilvánosságnak és a teljesen titokban szervezett esküvőjéről is egyetlen egy fotót posztolt követőinek, melyen megcsodálhatták Nórát menyasszonyi ruhában.

A ragyogó szépségű színésznő már számtalan szerepbe volt látható, legtöbben mégis Nagy Ervin partnereként szerették meg őt a Tanár című sorozatban, ahol egy cserfes, nagyszájú, ám nagyon lelkiismeretes tanárnőt alakított, akik kerülgetik egymást Nagy Ervin karakterével, de a szerelem a sok bonyodalom miatt nagyon nehezen akar összejönni.

Most sem véletlenül mutatta meg magát bikiniben: a Triumph egyik csodás darabját reklámozta, új kollekciójukból, melynek van egy különlegessége.

Olyan a ruha kialakítása, hogy akár felsőrészként is lehet hordani, így nem szükséges a strandon átöltözni, amivel sok időt és kellemetlenséget spórolhatunk meg magunknak. Bár Nóra szakmájából adódóan is nagyon figyel a külsejére, képeit elnézve látszik, hogy több van emögött: egészséges életmóddal és mozgással éri el azt, hogy gyönyörű párductestének minden négyzetméterén jól álljon ez a feszülős szexi darab.

Azt, hogy nyaraláshoz vette-e fel a csodadarabot, vagy egyszerűen egy kis hétköznapi lazítás miatt ment a strandra, nem tudjuk, de az biztos, hogy a képeket meg tudjuk nektek is mutatni. Trokán Nóra fürdőruhás képeit ide kattintva tudjátok megtekinteni: