promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Gáspár Bea olyan ruhát húzott, amiben miliméterre pontosan megmondhatjuk a formái méretét, mit szól ehhez konzervatív férje Győzike?

Gáspár Bea olyan ruhát húzott, amiben miliméterre pontosan megmondhatjuk a formái méretét, mit szól ehhez konzervatív férje Győzike?

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Bea asszony igazán bevállalós volt: Győzikének lehetett néhány keresetlen szava ehhez a dögös, mindent megmutató ruhához.

Évtizedek teltek el azóta, hogy a Győzike show titokban az egész országot meghódította. És hogy miért titokban? Egészen egyszerűen azért, mert ember nem volt, aki bevallotta, hogy nézte volna, cserébe pedig olyan brutális nézettségi adatokat produkált, hogy vagy a mérés, vagy az emberek hazudtak. Valószínűleg az utóbbi, mert mindenki, kivétel nélkül képben volt az előző esti adás történéseivel és ilyeneket lehetett hallani a buszon, boltokban, utcán, gyermekekért menő szülők várakozó sokaságában:

Véletlenül odakapcsoltam, te, hát ez szörnyű, de te mit gondolsz a kis Virágról?

Nem, én nem nézem, dehogy, a szomszédom, az Eta, néha ő mesél dolgokat, de az sem érdekel túlzottan, mondjuk, amit a Győző alakított a múltkor az kemény volt.

Kedvenc szereplőm? Nekem? Dehogy van, hát én ezt nem nézem, de ha nézném, Bea lenne a kedvencem, olyan jókat főz mindig.

A műsor aztán abbamaradt, a gyerekek felnőttek, párjaik és szakmájuk van, így a szülők elérkezettnek látták az időt, hogy ismét beizzítsák a műsort, immáron azonban az ő életüket bemutatva, azt helyezve fókuszba. Bár az elején egyértelműen Győzike volt a húzónév, azóta már felesége, Bea asszony is saját maga jogán celebbé vívta ki magát, ráadásul a sok botrányhős, szelfiző cicababával ellentétben valódi tudást sikerült felmutatnia: a gasztronómia irányába indult el, megnyerte a Konyhafőnök VIP-t, saját szakácskönyvet adott ki és a Hal a tortán! háziasszonyaként is lenyűgözte a nézőket.

Egy időben sokat beszélt magánéletéről, házasságának nehézségeiről, de Győzővel mindig visszataláltak egymáshoz és úgy tűnik, hogy most is remekül elvannak, amolyan régi motorosokként. Nagy fogyásától is hangos volt a sajtó, amiről büszkén mesélt és ez érthető is. Nagy életmódváltással sikerült magának karcsú derekat és feszes combokat varázsolni, ennek eredményét pedig a mai napi szívesen megmutatja.

Bár ritkán látjuk kihívó ruhában, most mégis egy olyan testrefeszülő zöld estélyibe bújt, aminek láttán lehet féltékeny férjének is lenne egy-két keresetlen szava. A sugárzó Bea asszonyt és a sugárzó ruhakölteményt ide kattintva tudod megnézni: