promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vágy és valóság keveredik Gáspár Evelin új fotója láttán, a Győzike show igazi sztárja vadmacskaként mutatta meg melltartó nélküli testét
Borítókép:  Youtube - LifeTv
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egy egész ország ismeri, így mégsem láthatta még soha senki a showman dögös lányát.

Nem hazudunk ha azt mondjuk, hogy Gáspár Evelin egy egész ország szeme láttára nőtt fel. Döbbenetes és mellbevágó az idő múlása, ha megnézzük a sokak által vitatott Győzike show egyik korai epizódját és Evelin lenújabb feltöltött fotóját. Ami még durvább, hogy a kishúga Virág is felnőtt és kész nő lett belőle, aki boldog párkapcsolatban él választottjával. Evelin sokszor nyilatkozott arról, hogy mennyi és milyen hátrány érte az életükről forgatott reality show miatt, de azt sem titkolja, hogy az ismertségből előnyt kovácsolt magának. Ezt a hírnevet szorgalommal és sok tanulással kombinálva sikerült azt elérnie, hogy már stabil és megbecsült tagja a médiamunkásoknak, azonban a kamera elől átkerült mögé: a háttérfolyamatokban játszik fontos szerepet a Gáspár lány.

Instagram oldala szerint már egy titokzatos hódolója is van, Valentin napon ugyanis egy olyan romantikus fotót töltött fel, ami alapján nem egyedül töltötte a hölgyeknek kedvező ünnepet. Családja nehezen dolgozta fel az önállósodását, például amikor bejelentette édesapjának, hogy elköltözik, akkor igen nagy ramazuri kerekedett az amúgy sem túl csendes Gáspár házban. Evelin nagy bejelentését és a szülei reakcióját ide kattintva tudod megnézni:

Evelin fiatalabbkorában erős testalkatú volt, gyakran gúnyolták társai a kinézete miatt, ezen is szeretett volna változni a felnövő sztárcsemete. Rengeteg erővel és kitartással vágott bele a fogyásba, ami olyan remekül sikerült, hogy szinte felismerhetetlen lett az egykor pufók, ám nagyon bájos kislány. Ekkora változás eléréséhez hihetetlen önfegyelemre van szükség.

A vágyott külső elérésére nagyon büszke lehet a barna szépség és előszeretettel mutatja meg új alakját vadítóbbnál vadítóbb ruhadarabokban. Most például egy gyönyörű virágfal előtt forgott körbe a kamerának. Egy nyitott hátú, extrafeszülős overált viselt, ami alá melltartót sem húzott. Szemből és hátulról is megcsodálhatjuk Evelint, nagyon eltalálta ezt az egyszerű, ám annál mutatósabb szettet.

Ahhoz, hogy valakin egy ehhez hasonló ruha jól álljon, valóban tökéletes alakra van szükség, ezt pedig megfejelte egy strasszköves magassarkú csizmával. Gyönyörű. A pikáns fotót Evelin új szettjéről ide kattintva tudod megnézni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás