promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Petőfi film szende Júliája melltartó nélkül állt kamera elé: forradalmi látvány a ruhán átsejlő keblek látványa
Borítókép:  Youtube - ForumHungaryFilmek
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ha ilyen látványra kelnénk reggelente, biztosan nem a Pilvaxban múlatnánk az időt a haverokkal.

Azt már megszokhatta a mozirajongók széles tábora, hogy egy-egy külföldi film megjelenését óriási várakozás övezi és a filmet bőven megelőzik a kritikák, elméletek, teóriák, anélkül, hogy bárki bármit látott volna az előzetesből. Most szokatlan módon országunk egyik alkotása hozta el nálunk ezt a nemzetközi trendet, van ugyanis egy film, ami már a megjelenése előtt felkorbácsolta az indulatokat és mindenki, de tényleg mindenki erről beszél most. Az külön szerencsés, hogy aktualitása is van a dolognak, hiszen a mozi Petőfi Sándorról szól, aki ugyebár a nemzeti ünnepként is számon tartott március 15. hőse.

Ez az alkotás a Most vagy soha, ami nagyon vegyes fogadtatással érkezett a mozikba és akkor sem láttunk tisztábban az ügyben amikor szélesebb réteg is megnézte a filmet. Van aki imádja, van aki nem, de azt kell mondanunk, hogy ez egy jó film ismérve: gondolatokat, párbeszédet generál, beszélnek róla.

A filmben fontos szerepet kap Petőfi Sándor és szerelme Júlia kapcsolata is, ha mást nem, a szereposztást legalább a legtöbb helyen dicsérik. 

A film előzetesét egyébként ide kattintva tekinthetitek meg, ha eddig elkerült volna:

A női főszerepet egy gyönyörű magyar színésznőre, Mosolygó Sárára osztották, aki szinte brillírozik a szerepében. Ártatlan, szende, ugyanakkor harcias, dacos, szépsége pedig olyan kortalan, hogy tökéletesen illeszkedik az 1800-as évek miliőjébe. Most viszont megnézhetjük őt a 21. századi környezetben is, ahol nem csak a fent felsorolt oldalát mutatja meg. A hölgy a vörös rúzzsal bitang mód szexi, a kacéran szétnyitott blézer, ami alatt pedig vélhetően nem figyel melltartó csak tovább fokozza a hatást.

A színésznő sokoldalúságát mutatja, hogy ebben a "szerepben" sem karakteridegen, akármit is adnak rá, akármit visel, akkor is teljes magabiztossággal tudja viselni a nőiességét.

A pikáns fotót, amely rengeteg ember fantáziáját be fogja indítani ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás