promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Niki Belucci már józanon is szívesen villant ciciket, korábban csak ittasan merte megmutatni magát: hanglemezhez hasonló kerekséget rejt a semmit sem takaró topocska

Niki Belucci már józanon is szívesen villant ciciket, korábban csak ittasan merte megmutatni magát: hanglemezhez hasonló kerekséget rejt a semmit sem takaró topocska

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A korábbi felnőttfilmes királynő ma már csak a hangulatot lovagolja meg, de más is változott rajta: kívánatosabb mint eddig bármikor.

Hajdú Péter műsorától már megszokhattuk, hogy remek érzékkel választ magához vendégeket. Kevés olyan híresség van a hazai világban, akinek a meghívását a legtöbben elfogadják, ezért is tud a Frizbi és a Beköltözve Hajdú Péterhez ennyire népszerű lenni. A mostani adás vendége nem más volt, mint Niki Belucci, akit korábban a felnőttfilmes tartalmairól ismertek az emberek.

Bár életének erről a korszakáról nem szívesen beszél, most mégis kivételt tett és elmesélte, hogy pontosan hogyan érezte magát akkoriban. Elmondta, hogy csak nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után tudta felvenni a jeleneteket, egészen addig, amíg már az sem segített: ekkor döntött úgy, hogy maga mögött hagyja ezt a munkát és kipróbál valami egészen mást.

A vele készült interjút ide kattintva tudjátok megtekinteni:

Niki azóta DJ-nek állt és kifejezetten sikeres lemezlovasként dolgozik. Rengeteg bulija van, a legnagyobb zenei klubokba és rendezvényekre hívják, a közönség is imádja. Bár már nem a külsejéből él meg, ez még mindig kiemelt jelentőségű az életében, szívese mutatja meg magát szexi darabokban a színpadon is.

Niki gyönyörű, csodaszép nő, aki nagyon erős jellemről tett tanúbizonyságot azzal, hogy mert lépni és változtatni az életén és a semmiből sikerült egy olyan szakmát kitanulnia, amiben azóta is a legjobbak között tartják számon.

Belucci 2003-ban kezdte pályafutását DJ-ként, két magyar DJ-vel, Spigiboy-jal és DJ Mozsóval együttműködve, majd felnőttfilmes karrierje előtt tisztelegve elindult az "Orgasmic Tour" nevű turnéra. Zenei munkássága során világkörüli turnét tett, és kiadott egy mixalbumot, majd számos kislemezt is. 2010- ben az ibizai Amnesia éjszakai klub rezidens DJ-je volt.

Forrás: wikipedia.hu