promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy Ervin volt párja teljesen kitette a cicijeit, döbbenetes méretű kebleket mutatott a szexi Polyák Lilla
Borítókép:  TV2 Play - Mokka
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Brutálszexi ruhába bújt az ismert színésznő, Nagy Ervin 3 évig siratta ezt a szépséget.

Az senkinek sem újdonság, hogy mennyi gyönyörű és tehetséges színésznővel büszkélkedhet az országunk: ezek egyike Polyák Lilla. A 48 éves színésznő, aki életkorából minden túlzás nélkül minimum 10 évet letagadhatna, számos fantasztikus alakítást tudhat a háta mögött. Játszott a Köszívű című darabban, ahol Baradlayné szerepét osztották rá, a Jekyll és Hyde című műben Lucy Harrist alakította, a Veszedelmes viszonyokban pedig a méltóságteljes Merteuil márkiné bőrébe bújhatott bele, de ez csak töredéke annak a számtalan alkotásnak, amihez művészként köze volt.

A tévés szerepek sem kerülték el, a Mintaapák című nagysikerű sorozatban például imádták a nézők. Bár Polyák Lilla nem a magánéletével szeret a középpontban lenni, az köztudott, hogy ő és Nagy Ervin két évig egymás kedvesei voltak, még a Színművészetin töltött évek alatt. Kapcsolatuk szenvedélyes és hektikus volt, mindketten erős, impulzív személyiségek, így végül Lilla kilépett a kapcsolatból és nem sokkal később megismerte férjét, akivel a mai napig együtt van, Homonnay Zsoltot, akivel végül 2016-ban elköszöntek egymástól.

Nagy Ervin ebben a műsorban beszélt a számára fájdalmas időszakról:

Polyák Lilla azóta már Gömöri András Máté párja, akivel nemrégiben óriási döntést hoztak: elhagyták Magyarországot és Torontóba költöztek. Lilla gyakran posztol ottani életükről, úgy tűnik, hogy a pár remekül beilleszkedett a kanadai mindennapokba, ahová egy ismerős révén kerültek.

Ez a csodálatos kép is ott készült róla, születésnapot és fellépést is ünnepelt a meseszép színésznő. Ehhez egy igazán merész és kihívó ruhát vett fel, ami nem sokat bíz a képzeletre, de eszméletlenül jól áll neki.

Bár Nagy Ervin is megtalálta a boldogságot Borbély Alexandra mellett, ezt a fotót látva nem csodálkozunk azon, hogy miután szakítottak, még három évig siratta a románcot az ismert színész:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás