promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Megalázó és méltatlan fotók kerültek elő Diana hercegnéről: Kamillával szerepel egy képen, húsbamaró a fájdalom ami süt a tekintetéből

Megalázó és méltatlan fotók kerültek elő Diana hercegnéről: Kamillával szerepel egy képen, húsbamaró a fájdalom ami süt a tekintetéből

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Hiába volt Károly szeretője, Dianának barátkoznia kellett Kamillával, hogyan hagyhatta ezt a palota?

Bár a brit királyi család szereti az életüket igazi álomszerű tündérmesének beállítani, ahol a szabályok, a család és mégis a szeretet az úr, köztudott, hogy sok fájdalmas és szomorú dolog is történt a palota falain belül. Múltkori cikkünkben Fülöp félrelépéseiről rántottuk le a leplet, mely felett valamiért a módfelett szigorú Erzsébet királynő is hajlandó volt szemet szemet hunyni, de felreppentek már olyan pletykák, hogy Harry sem volt hűséges Meghan-hoz a kapcsolatuk elején, valamint arról is elég sokat pusmogtak, hogy Vilmos bizony hosszú évek óta csalja Katalint és már érzelmek is kerültek a képbe Rose Hanbury által. Míg mindezek csak pletykák voltak és néhány elejtett szó és magát közeli ismerősnek mondó beszámolóján kívül semmit sem tudunk, a palota legnagyobb botránya azonban kitört a falak közül és nemhogy nyílt titokként, hanem tényként kezelték a viszonyt.

Ez pedig Károly, Kamilla és Diana szerelmi háromszöge volt. Károly és Kamilla szerelme nagyon rosszkor kezdődött: rövid ideig tudtak együtt lenni, mivel Károly bevonult a Királyi Haditengerészethez, Kamilla pedig megismerkedett egy férfival, Andrew Parker Bowles-szal. Házasságuk 22 évig tartott, melynek nagy részében Kamilla boldogtalan volt és igen hamar világossá vált számára, hogy egyetlen férfit szeretett igazán az életében: így hiába volt házas, beszélgetést kezdeményezett Károllyal, aki nagyon örült egykori szerelme közeledésének. Diana nem sokkal később tudta meg, hogy ők ketten még mindig tartják egymással a kapcsolatot.

Mindkét párnak két-két gyermeke született és a szóbeszéd szerint Harry születése után nyilvánvaló volt, hogy Diana férjének viszonya van Kamillával, Károly ezzel szemben azt állította, hogy nem történt semmiféle testiség, vagy illetlen viselkedés közte és Kamilla között, amíg Dianával közös megegyezés után ki nem jelentették, hogy házasságuk menthetetlen.

Van azonban egy furcsa adaléka a történetnek, melyről nem sok helyen esik szó: még a válás előtt Károly arra kérte feleségét, hogy barátkozzon össze Kamillával, mivel fontos lett volna neki, hogy ez a két nő, akik olyan jelentős szerepet játszanak az életében, jóban legyen. Ez még a legvadabb megcsalós sztorikon is túltesz, de igaz. Ezt a barátkozási kísérletet örökítették meg meg a fotósok, ahol Károly volt és jelenlegi felesége közösen szerepelnek, ám Diana testbeszéde árulkodó, szeméből pedig süt a fájdalom: egy nőt (vagy férfit) sem lenne szabad ilyen helyzetbe hozni.

A fotókat itt tudod megtekinteni: