promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Összevesztem a barátnőmmel a nyaralás alatt, egy kocsmában vigasztalódtam: mellettem rendeltek egy koktélt, aminek a neve megütötte a fülem, vissza sem mentem a szállásra

Összevesztem a barátnőmmel a nyaralás alatt, egy kocsmában vigasztalódtam: mellettem rendeltek egy koktélt, aminek a neve megütötte a fülem, vissza sem mentem a szállásra

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc

Az itallapon nem szerepelt ez a különlegesség, a nevetgélő fiúktól kérdeztem meg, hogy mégis miért helyi specialitás ez.

Vince és barátnője idén úgy gondolták, hogy a családdal együtt mennek el nyaralni, ami végzetes hibának bizonyult. Az Adriai-tengerhez szervezett nyaralás az anyós miatt hangos vitába fulladt, a békülés pedig egészen furcsa fordulatot vett. Most az ő történetét olvashatjátok:

Üdvözlök minden tisztelt olvasót, akit érdekel az én személyes kálváriám. Az a helyzet, hogy nagyon szeretem a szüleimet és nagyon boldog voltam, amikor egy hozzám hasonló családcentrikus barátnőt sikerült találnom. Igen ám, csak ennek van ám egy hátulütője: amennyire ő kedves az én szüleimmel, annyira várja el ő is, hogy én is az legyek az övéivel. És ez baromi nehéz, mert szégyellem leírni, de ki nem állhatom az anyósát. Állandóan panaszkodik, okoskodik, rosszindulatú, mindenki hibás, csak ő nem, róla szól minden aztán mégis mindig az van, hogy rá soha nem figyel senki.

Ennek ellenére, most mégis belementem egy közös útba: a kedvesem családja és az én családom, így hatan. Már az elejétől kezdve sok volt a feszültség, állandó  puskaporos hangulat, én meg nagyon sajnáltam magam, hogy erre adok ki egy talicskányi pénzt, de közben meg a szüleim jól érezték magukat, így arra gondoltam, hogy nekik kevesebb nyár adatott már meg, nekem kellene egy kicsit alkalmazkodnom.

Ám a barátnőm ebben totálisan nem volt partner: szaladgáltunk az anyja után és mikor már a 9. curkászdában sem felelt meg neki a csokifagylalt színe akkor kifakadtam és jeleztem, hogy rajta kívül öten vannak még itt, akiknek megfelelt volna a legelső hely, amit kinéztünk.

Ekkor a párom és az anyja olyan arcot vágtak, mintha minimum megöltem volna valakit és az anyja szó nélkül elindult, odavetve a szüleimnek, hogy milyen gyerek vagyok a barátnőm meg a fogai között odasúgta, hogy sosem csalódott még bennem ekkorát. Após szó nélkül figyelt, sörözgetett már, szerintem csak így bírja elviselni ezt a nőszemélyt.

Mi végül ettünk, ittunk, hazamentünk a szállásra, anyós már otthon volt és hangosan telefonált valakinek, hogy mennyire megalázta a veje, hogy azonnal hazamegy (bár úgy lett volna), meg egyébként is, már semmi értelme, hogy éljen.

Én vártam a barátnőmet, hogy hazaérjen, ez meg is történt, éjszaka és meglehetősen spicces volt. Azonnal lerázta magáról a beszélgetést, elment zuhanyozni és aludni ment. Én itt már annyira ideges voltam, hogy úgy döntöttem másnapra én is kiveszek egy kis szabit a családból és én csináltam ugyanazt, mint a csajom előző este: elmentem kocsmázni. Egy nagyobb fiúcsapat állt mellettem, amikor megütötte a fülem valami:

Titanilla kedvencét kérjük haver, az a koktél rendesen megcsinálta tegnap a kiscsajt meg Ádit.

Ránéztem Ádira, napbarnított, kicsit butácska arcú szépfiú, aki eléggé olyan fejet vágott, hogy valóban megcsinálhatta ez a Titanilla, csakhogy én elkezdtem gondolkodni, hogy eléggé ritka név ez, a csajom meg itt kocsmázott és Titanillának hívják, létezik ekkora egybeesés? Nem létezett. A rendelésem leadása után szóba elegyedtem a srácokkal és mondták, hogy volt itt tegnap egy szép lány, aki eléggé kivolt a bunkó pasija miatt és a haverjuk Ádi megvigasztalta a hotelszobában. Én velük együtt nevettem, nem akartam lebuktatni magam, meg hogy sajnálkozzanak, de egyértelmű volt, hogy a párom bizony amellett, hogy megalázott, magamra hagyott és az anyját helyezte előtérbe, ezek mellett még a megcsalást sem átallott meglépni. Szerencsére amilyen szerencsétlen vagyok a magánéletben, olyan jól ment a munka, így én már másnapra foglaltam egy repülőjegyet és hazarepültem. A szüleimtől elnézést kértem, azt mondtam üzleti ügy, de nem ostobák, a "család" másik ott nyaraló felével pedig úgysem óhajtok többet beszélni. A barátnőmnek azért annyit küldtem, hogy a srácok a kocsmában szívesen befizetnének még egy Titanilla kedvencére, csak annyi lenne a kérésem, hogy vigye a kedves mamát is.

Amennyiben szeretnétek ehhez hasonló szomorú sorsokról, kemény döntésekről, vagy csúnya árulásokról olvasni, akkor lépjetek be a Promotions kifejezetten pikáns csoportjába, ahol rengeteg ilyen történettel találkozhattok: IDE kattintva megtehetitek.