promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán balatoni étkezdével hasonlított össze egy párizsi luxuséttermet, amit mondott róla, azzal mindenkit meglepett

Jákob Zoltán balatoni étkezdével hasonlított össze egy párizsi luxuséttermet, amit mondott róla, azzal mindenkit meglepett

Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Az ország milliárdos szívtiprójának egyik kedvenc elfoglaltsága az utazgatás, most pedig egészen meghökkentő dolgokat osztott meg tapasztalatairól.

Jákob Zoltán rendszeresen utazgat, imádja felfedezni a világot, és mivel a pénz nála nem akadály, előszeretettel látogat luxusszállodákat. Habár a nyár csak nemrég robbant be igazán, sokan pedig csak most vagy ezután mennek majd nyaralni, a milliárdos már több helyen is járt az idén: volt már Balin, Franciaországban, de egy balatoni kikapcsolódást is beiktatott.

A Storynak adott friss interjújában pedig elárult pár eddig sosem hallott érdekességet utazási szokásairól, illetve olyan élményeket is megosztott, amire biztosan senki sem számított. Nem meglepő módon az ötcsillagos hotel nála a belépőszint, ennél alább nem adja, ha szállásról van szó, viszont van valami, ami nagyon meglepte a rajongóit.

Jákob Zoltánnak "tökéletesen megfelel a Balaton is".

A milliárdos elárulta, épp ugyanúgy tudja élvezni a Balatont, mint bármely más tengerparti várost, s bár megjegyezte, a társaság nagyon fontos, amit valójában kihangsúlyozott, az az ellátás és a gasztronómia volt:

"Nemrég sokkalta jobbat ettem egy balatoni étteremben, mint egy három Michelin-csillagos helyen Párizsban. Ahova ráadásul pólóban mentem le reggelizni, és rajtam kívül mindenki ingben, nyakkendőben volt… Mondjuk ezen én jót nevettem. De visszatérve, a drágább nem mindig jobb… Azért többségében mégis."

 

Elmondása szerint korábban élvezte, hogy szórja a pénzt, manapság már ebből is visszavett egy kicsit, a rongyrázás már nem az ő asztala. Jákob olyat is mondott egy pár évvel ezelőtti esetről, amire valószínűleg tényleg senki sem számított:

"Vágytam a puccparádéra, hogy olyan élményekben legyen részem, amikben csakis a leggazdagabbaknak van. Így egyszer kibéreltem Hawaii legdrágább szállodájának legdrágább szobáját, aminek minden ablaka az óceánra nézett, több világsztár is megfordult már benne. Aztán csak ültem ott, de egyáltalán nem okozott akkora örömöt, mint vártam."