promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoltán felfoghatatlanul hatalmas pénzt költ minden egyes hónapban ajándékokra és jótékonyságra, itt a pontos összeg
Borítókép:  TV2
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Kiderült, mennyi is az annyi Jákob Zolinál.

Jákob Zoltán az ország egyik leggazdagabb embere, aki a nulláról építette fel a vállalkozását. Szülei el sem tudták képzelni, hogyan fog fiuk boldogulni az életben, mikor a fiatal Zoli közölte velük, hogy körömbizniszbe fog, de végül neki lett igaza. A legutóbbi Nagy Ő felfoghatatlanul hatalmas pénzt keres, elképesztő luxusban él, de meg is érdemli, hiszen megdolgozott érte.

Természetesen nem felejti el, honnan indult, és ki volt a Crystal Nails előtt, éppen ezért létrehozta a Jákob Zoli Alapítványt, amelyen keresztül rászoruló családoknak segít, illetve gyakran adományoz iskoláknak, kórházaknak, menhelyeknek. Emellett az utcán sétálókat is meg szokta lepni valamilyen ajándékkal, ha követik őt valamelyik közösségi oldalán - ezzel akarja nekik meghálálni a követést, hiszen Jákob Zoli komoly pénzt kap a TikTok után is, mint az ország egyik legsikeresebb tartalomgyártója.

Mindezek mellett egy étrend-kiegészítő csomagot is megálmodott, hogy a fogyni vágyóknak segíthessen céljaik elérésében. Kijelenthetjük tehát, hogy a Crystal Nails alapítója egy csupa szív ember, aki amellett, hogy élvezi azt az életet, amit teremtett magának, igenis figyel arra, hogy másoknak is adjon a vagyonából.

De mégis mennyi pénzt költ Jákob Zoltán?

Sokakat furdalhat a kíváncsiság, hogy egy hónapban mennyi pénzt költ az ország egyik leggazdagabb embere a jótékonyságra és az ajándékozásra. Azokat, akiket az utcán szokott leszólítani, több százezres ajándékkal szokta meglepni, de ehhez az kell, hogy bizonyítsák, hogy követik ők a közösségi oldalán. Többek között komoly játékkonzolt, laptopokat, illetve 300-500 ezer forintos mobiltelefonokat is szokott ajándékozni a követőinek, de arra is volt már példa, hogy drága porszívót húzott elő a csomagtartójából.

A jótékonysági oldalon pedig ott van a Jákob Zoli Alapítvány, amelyen keresztül rászoruló családokat segít. A Crystal Nails milliárdosa a Blikk-nek elárulta, hogy azok a családok, akik vállalják, hogy kikerüljenek az Alapítvány oldalára, nem csak azt kapják, amit ő ad, hiszen sokan írnak utána nekik, hogy ők is szeretnék támogatni azokat a családokat. Ebből is látszik, hogy ez az adakozás nem öncélú, hanem Jákob Zolinak köszönhetően másnak is megadatik a lehetőség, hogy segítsen másokat.

Mint kiderült, Jákob Zoltán mindennel együtt nagyjából 10 millió forintot költ adományozásra és ajándékozásra minden egyes hónapban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás