promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Jákob Zoli titkos szerelme mindvégig itt volt az orrunk előtt? Végre tényleg megtalálhatta a nagy Ő-t a milliárdos üzletember
Borítókép:  Blikk/Youtube
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Valami nagyon gyanús lett a követőinek, egyre többen beszélnek arról, hogy bimbózó románc van alakulóban.

Sokan gondolják, hogy milliárdosként végtelenül egyszerű megtalálni a szerelmet, pedig a tehetősebbeknek valójában sokkal nehezebb dolguk van, mint az átlagembereknek. Kapcsolatot ugyanis talán könnyebben alakítanak ki, az igaz szerelem viszont már nagyon más lapra tartozik, és sem névvel, sem pénzzel, sem pedig hatalommal nem vásárolható meg.

Jákob Zoli ugyanakkor nem olyan fajta embernek tűnik, aki visszaélne mindezzel, de azt sem lehet mondani, hogy nem próbálkozik. A Nagy Ő-ként látszólag rámosolygott a szerelem, ám a műsor „győztese”, Betti gyorsan tisztázta a helyzetet és a nyilvánosság számára is egyértelművé tette, hogy nem alakult ki közöttük az a fajta kötelék, amire számítottak.

„Annyit tehettem, hogy jókat nevettem a szakításunkról szóló cikkeken, illetve talán egyszer jegyeztem meg annyit egy kommentre reagálva, hogy nem lehet vége egy olyan kapcsolatnak, ami valójában még el sem kezdődött”

– nyilatkozta akkor a Borsnak, így nagyon úgy tűnt, hogy Jákob Zolinak tovább kellett keresnie a nagy szerelmet.

Ami – pontosabban aki lehet, hogy mindvégig ott volt. Rengeteg pletyka kelt szányra, hogy Zoli Erdélyi Mónikával, az egykori Mónika Show házigazdájával alkot egy párt. Jákob Zoli ugyanis segített neki lefogyni és rengeteg vidám és felszabadult órát töltöttek együtt az utóbbi időben. A kamerák előtt is szerepeltek, végül azonban úgy döntöttek, hogy maguk rántják le a leplet kapcsolatukról.

Mónika nevetve kérte Zolit, hogy mondja el, mi van közöttük, aki szerint nagyon jó kapcsolat alakult ki, de mivel eléggé zavarba jött a kérdésre, ezért végül Mónika magyarázta el a helyzetet:

„Nagyon erős barátság van közöttünk, és én azt szoktam nyilatkozni, hogy nagyon örülök ennek a fickónak itt mellettem, mert lelkitársra találtam benne. De szerintem ne címkézzük, hogy ez most micsoda, hisz nem tudjuk hova fejlődik”

– fogalmazott sokatmondóan.

„Rám az ő jelenléte hangsúlyos hatással volt. Nekem nagyon sokszor alakult úgy az életem, hogy egyedül kellett megoldanom a dolgokat. És most egy nagyon új szakasz, hogy van valaki, aki itt van és számíthatok rá”

– tette hozzá.

Forrás: TV2

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás