promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Erdélyi Mónika hatalmas titka: anyagi helyzetéről vallott, vajon ezért tud gondtalanul költekezni?
Borítókép:  YouTube / Palikék Világa by Manna
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erdélyi Mónika ebből él a tévézés után, hatalmas segítséget kapott, amiért nagyon hálás.

A népszerű Mónika show egykori házigazdája évekkel ezelőtt elbúcsúzott a kereskedelmi csatornák világától, a kameráktól azonban nem, hiszen a legnagyobb videómegosztón lassan félmillióan követik őt. Azonban még így is rengetegen firtatják, hogy miből él meg, amiről őszintén vallott Palik Lászlóék beszélgetős műsorában:

„Én nagyon szerettem tévézni, de soha nem az egyetlen csapásirány volt csak. Nekem mellette mindig voltak vállalkozásaim, mint ahogy most is vannak. Az én anyukám egy privát bankár, akinél jobban nem tudja senki, hogy melyik sarok hova vág a pénzügyekben. Én nekem a kis pénzemet ő mindig szépen oda tette, ahova kell, úgyhogy mi köszönjük szépen tök jól vagyunk”

– fogalmazott.

„Úgyhogy a megélhetésről ennyit, mert mindig ezt kérdezik, hogy miből éltek, nincs tévé, úristen. Hát azért nem megyünk kéregetni”

– tette hozzá, majd arról is beszélt, hogy a YouTube-on elért népszerűség mit jelent számára.

„Olyan szinte jutottam, ha elutazunk valahova és nincs nálam kamera, akkor hiányérzetem van, hogy ebből de jó anyagot tudtam volna csinálni”

– tette hozzá Mónika, bevallva, hogy ez már egyfajta függőség nála. Leginkább az utazós vlogoknál érez hasonlót, és mint mondta, ő maga is szívesen nézeget kedvcsináló videókat, mielőtt elutaznak valahová a lányával. Néhány héttel ezelőtt egy Olaszországon, Spanyolországon, valamint Franciaországon átívelő hajóútról készítettek videót, amit idáig már majdnem 80 ezren néztek meg.

Édesanyjáról többször is feljött a szó a beszélgetés során, és leszögezte, hogy ő az egyik legnagyobb segítsége, aki pótolhatatlan számukra:

„Nekem anyukám a legfőbb vezérfonal és világítófáklya, imádom, és remélem, hogy 150 évig fog élni. Ő az én mindenem”

– árulta el Mónika, aki azt is hozzátette, hogy minden napot átbeszélnek telefonon az édesanyjával.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás