promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Erdélyi Mónikán röhög a fél internet, röhejesen kellemetlen videók kerültek ki a Mónika show sztárjáról
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezeket a videókat mindenkinek látnia kell, egyenesen zseniálisak.

Erdélyi Mónika egy igazi televíziós legenda, hiszen a 2001 és 2010 között az RTL Klubon futott Mónika show-val örökre beírta magát a kollektív tudatunkba és a magyar tévés történelembe. Egy valóban ikonikus műsorról van szó, amit gyakorlatilag még most is mindenki ismer az egész országban – bár a legtöbb embernek leginkább a balhék és a furcsa figurák maradtak meg, de azok nagyon.

Erdélyi Mónika rengeteg műsorban feltűnt a Mónika show vége után, ugyanis szerepelt egyebek között az Álarcos énekesben és a Farm VIP-ben is, de a Sztárok a reptérenben is láthattuk őt a TV2-n. A híresség jelenleg leginkább videósként tevékenykedik a YouTube-on, ahol már több, mint 400 ezer feliratkozója van, szóval még mindig hatalmas az érdeklődés iránta.

Tele van az internet a Mónika show-ból kiragadott, botrányosan vicces videórészletekkel, de most a TikTok teljesen máshogy fedezte fel magának Erdélyi Mónikát, ugyanis olyan poénvideók készültek róla, hogy valószínűleg mindenki a térdét fogja csapkodni a nevetéstől, annyira zseniálisak.

Valaki fogta magát, és átnyálazta Erdélyi Mónika vlogjait, YouTube videóit, és félreérthető módon kiragadott belőlük pár részletet, amiket néhol egészen intim reakciókra használt fel. Persze mindezt csak a humor nevében, és valóban hihetetlenül röhejesen. Az emberek imádják őket, hiszen van, amit már több százezren láttak a TikTokon, egyszerűen nem bírnak betelni a helyenként kellemetlen, de piszok mókás reakciókkal.

Most ezekből szemezgettünk párat, hogy mindenki lássa, miért imádja ennyire az internet népe Erdélyi Mónika félreértelmezett, fantasztikusan kiragadott reakcióit:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás