promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Felismerhetetlenné vált a 94 éves Clint Eastwood, lánya támogatta az idős legendát

Felismerhetetlenné vált a 94 éves Clint Eastwood, lánya támogatta az idős legendát

Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Friss képeken láthatjuk a teljesen megváltozott Hollywood-i sztárt, aki kora ellenére még mindig dolgozik.

Clint Eastwood május végén ünnepelte 94. születésnapját, az amerikai álomgyár egyik utolsó nagy legendájának azonban esze ágában nincs panaszkodni élemedett kora miatt, inkább minden időt kihasznál, amit neki rendelt a sors.

Éppen ezért, ha nem is olyan vehemenciával, mint korábban, de továbbra is dolgozik, igaz a vásznon néhány éve már nem kíván megjelenni, ettől függetlenül rendezőként most is egy új filmen dolgozik, melynek az a Kiefer Sutherland lesz a főszereplője, akinek nem kevésbé legendás édesapja az elmúlt hetekben hunyt el.

Clint Eastwood Donald Sutherlanddel is több remekműben szerepelt együtt, a Kelly hősei és az Űrcowboyok bár nagyon különböző stílusú alkotások, mindkettőben remekül működött együtt kettejük erős karaktere. Minden bizonnyal letaglózta régi kollégája elvesztése, Eastwood számára örömteli pillanatok is jutottak az elmúlt időszakban, ugyanis nemrégiben lánya esküvőjén volt látható.

A színész volt felesége, Dina is jelen volt a szertartáson, az 58 éves nő tíz évvel ezelőtt vált el Eastwoodtól, közös lányuk, Morgan 1996-ban született, az örömanya ezt írta az esküvő kapcsán:

„Ha azt mondom, hogy a nagy nap tökéletes volt, az enyhe kifejezés. Szerencsés vagyok! Szerencsések vagyunk”

– fogalmazott.

Clint Eastwood egy megható fotón látható lányával, aki a szertartás alatt megsimogatta pocakját, az állapotos Morgan pedig mosolyogva átkarolta édesapját.

Morgan a legfiatalabb Eastwood nyolc gyermeke közül. Legidősebb lánya, a 69 éves Laurie Murray egy titkos viszonyt követően született, amikor a színész még első feleségével, Maggie Johnsonnal járt jegyben. Laurie-t örökbe adták és egy seattle-i házaspár nevelte, majd a harmincas éveiben felvette a kapcsolatot biológiai szüleivel. Eastwood nem tudott Laurie születéséről, ám pozitívan reagált, amikor lánya felkereste őt, mára pedig már szoros kötelék alakult ki közöttük.