promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Láttad már, milyen piszok jóképű volt Clint Eastwood fiatalon?

Láttad már, milyen piszok jóképű volt Clint Eastwood fiatalon?

Színes
Kategória fejléc
Promotions

Egészen hihetetlen, de Clint Eastwood ma lett 93 éves.

Nincs még egy olyan hollywoodi ikon, mint Clint Eastwood. A legendás színész lassan 70 éve lesz a szakmában, közben pedig többször is képes volt megújulni úgy, hogy mindig meglepte a közönséget. Nemcsak színészként, hanem rendezőként is maradandót alkotott, sőt, még most is alkot, ami egyenesen lenyűgöző – ráadásul a mostani alkotásai is zseniálisak, szóval le a kalappal.

Szinte nincs is olyan műfaj, amiben Clint Eastwood ne próbálta volna ki magát az elmúlt évtizedekben. Annyiszor bizonyította már a tehetségét, hogy azt megszámlálni sem lehet. Ő egy rég elmúlt korszak utolsó titánja, aki még most is releváns és legalább olyan fontos, mint 50 évvel ezelőtt – egyebek között ezért is tiszteli őt mindenki Hollywoodban, senki se tudná azt megcsinálni, ami neki sikerült.

A 4 Oscar-díjas Clint Eastwood ma lett 93 éves, a világsztár a korához képest még mindig fantasztikusan néz ki, és állítólag jól is érzi magát – ráadásul éppen egy új filmen dolgozik, amiben szerepelni fog, és még ő is rendezi.

Tényleg felfoghatatlan, hogy képes ennyi mindenre Clint Eastwood. Egyszerűen nem tud leállni, folyamatosan alkot, és közben elképesztő filmekkel ajándékozza meg a rajongóit és az egész világot. Valószínűleg az éppen előkészületi fázisban lévő, de minden bizonnyal nagyjából 2-3 éven belül bemutatásra kerülő Juror #2 is remek lesz, szóval izgatottan várjuk.

Nézd meg galériánkat Clint Eastwoodról, aki ma ünnepli a 93. születésnapját – vannak benne fiatalkori képek is róla, hogy mindenki lássa, milyen piszok jóképű volt:

Borítókép:  Profimedia
Hasonló tartalmak