promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli változás a tévében, az RTL és a TV2 is ugyanarról döntött
Borítókép:  A kép illusztráció. Forrás: Profimedia
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az RTL-nél és a TV2-nél is ugyanazt a rendkívüli döntést hozták meg.

Ritkán fordul elő, hogy az RTL és a TV2 ugyanolyan döntést hoz, ám most is egy olyan váratlan helyzet állt elő, ami miatt muszáj volt azonnali programváltozást eszközölniük. Ez látszólag olyan, mintha a két konkurens csatorna közös döntést hozna, pedig nem így van; most is puszta véletlenről van szó.

Ez a programváltozás két egymást követő napon lesz érvényes, a TV2 Csoportnál vasárnapra vonatkozik, az RTL-nél pedig hétfőre.

A napokban hunyt el 88 éves korában az Emmy-, és Golden Globe-díjas Donald Sutherland, akiről az RTL őrizget egy régi felvételt, ami még Budapesten, a Deák Ferenc téren készült. A színész nevéhez számtalan film fűződik, amiből kettőt most az RTL és a TV2 fog leadni.

A két tévécsatorna Donald Sutherland halála miatt hozott rendkívüli döntést, ugyanis megváltoztatják a vasárnapi és a hétfői programot, és a színész egy-egy filmjét fogják műsorra tűzni. Vasárnap 16:55-től lesz látható a TV2 Csoporthoz tartozó Mozi+ csatornán Az olasz meló című film, ami Donald Sutherland egyik leghíresebb alkotása.

A történet szerint Charlie Crocker agya a legtökéletesebb rablásokat terveli ki. A megvalósítás sikere viszont már emberein múlik. Egyszer számított csak rosszul: amikor Velencében egyik embere lelépett az egész szajréval. Egy évvel később Los Angelesben bukkan a rabolt arany nyomára. Úgy akarja visszarabolni jogos jussát és kereket oldani, hogy közben a város történetének legnagyobb forgalmi dugóját produkálja. Új bandáját egy számítógépes zseni, egy veterán páncélszekrény szakértő és egy pirotechnikus alkotja, akikhez csatlakoznak a bennfentesek és egy csinos hölgy, Stella, akinek kötélből vannak az idegei. Indulhat a bosszú.


Június 24-én, hétfőn pedig az RTL jön: ők az esti sávba nyúltak bele, 21 órakor az Űrcowboyok kerül képernyőre a Film+-on; ennek egyik főszerepét alakítja Donald Sutherland.

A történet szerint 1958-ban az amerikai légierő parancsnoksága kiválasztotta négy legjobb és legmerészebb pilótáját, hogy felkészítse őket az első űrutazásra. Ám a tervek végül másképp alakultak, és az űrkísérlettel járó dicsőséget egy kísérleti majom aratta le. Az egykori nagy csapat négy évtizeddel később azonban újra szolgálatba lép. Egy orosz műhold irányítórendszere felmondja a szolgálatot, és a hatalmas gépezet egyenest a föld felé zuhan. A szatelit olyan elavult, hogy az USA válságmegoldó szakértői közül senki sem tudja, hogyan lehetne irányítani. Ismét szükség van a régiekre. A csapat egykori parancsnoka Frank, ha kis késéssel is, végre megkapja élete nagy lehetőségét. Ám ő csak akkor vállalja a küldetést, ha régi társait is magával viheti. Összeáll tehát a régi gárda, és felkészül élete első űr-mentőakciójára. Tagjai nem tudják, hogy ami ott fenn vár rájuk, arra úgy sem lehet felkészülni.

(SorozatWiki)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás