promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az RTL őrizget egy felvételt az elhunyt Donald Sutherlandről, ami a Deák Ferenc téren készült 15 éve
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszer adták le a tévében még sok-sok évvel ezelőtt, az RTL készítette a Budapesten tartózkodó Donald Sutherlandről.

88 éves korában meghalt a hollywoodi legenda, Donald Sutherland. Az Emmy-, és Golden Globe-díjas színész hosszú betegség után hunyt el; halálát a fia, Kiefer Sutherland tudatta a közösségi oldalán. A színész úgy emlékezett meg édesapjáról, aki soha nem rettent el egy szereptől sem - legyen az jó, rossz vagy csúf -, szerette, amit csinált, és soha nem is kívánt ennél többet.

Donald Sutherland nevéhez számos ikonikus film fűződik, mint például A piszkos tizenkettő, a Ne nézz vissza!, vagy Az éhezők viadala, amiben ő játszotta Snow elnököt. Sokan talán már nem emlékeznek rá, de Magyarországon kétszer is forgatott, először 1994-ben, mikor az X polgártársat forgatták olyan településeken,

mint Budapest, Hatvan, Gödöllő, Pécel, Nagymaros vagy Szokolya.

Meg nem erősített információk szerint Sutherland itt tartózkodása alatt mutatta meg azt a bűvésztrükkjét, hogyan tud eltüntetni a kezéből egy almát, majd újra visszavarázsolni.

Erre a forgatásra viszont kevesebben emlékeznek - ráadásul nincs is róla televíziós felvétel; nem úgy, mint a 2009-es látogatásáról, amikor visszatért hazánkba, hogy nálunk forgassa A katedrális című 8 részes kanadai-német-magyar televíziós minisorozatot, amiben ő alakította Bartholomew karakterét.

A színész nem egyedül érkezett akkor Budapestre, magával hozta a kutyáját is, akit mindig levitt a Deák Ferenc téren található szálloda elé sétálni, illetve a forgatásokra is magával vitte. Az RTL Fókusz című műsorának stábja kapta lencsevégre az idős világsztárt a hotel előtt, miközben várta a kocsit, amivel levitték a forgatási helyszínre, a Velencei-tóhoz.

Az alábbi videóban jól látszik, hogy Donald Sutherland amint meglátta az RTL kameráját, azonnal visszament a szállodába, és csak akkor jött ki újra, amikor megérkezett érte az autója. A RTL akkor ezt a beszámolót tette közzé: 

„Délelőtt háromnegyed tíz - ekkor jelent meg szállodája bejáratánál a színész. Amint meglátta a kamerát, azonnal visszafordult az épületben. Néhány perccel későb egy autóba szállt, és elindultak a hétfői dugóban. Donald Sutherland szinte végig telefonált, a városnézést ma reggel kutyájára bízta. Csak az Erzsébet híd után nézett ránk az autóból, majd a kutyájával kezdett beszélgetni”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás