promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Jason Statham olyat mondott a Balatonról, ami egészen szürreális

Jason Statham olyat mondott a Balatonról, ami egészen szürreális

Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Jason Statham furcsa kijelentést tett a Balatonról.

Magyarországot nagyon szeretik a külföldi sztárok. Most éppen a hazánkban forgató Ryan Reynolds áradozott Budapestről. A Deadpool főszereplője az egyik forgatási helyszínen, a Szépművészeti Múzeum előtt fotózkodott, majd kiírta az oldalára, hogy minden másodpercét imádta a budapesti munkának, majd hozzátette, hogy sokan Közép-Európa Hawaiijának tartják a magyar fővárost, de valójában senki sem hívja így, meleg az idő, gyönyörű és végtelenül lenyűgöző.

Persze nem ő az egyetlen, aki ehhez hasonló szavakkal dicsérte Budapestet, korábban Jason Statham is nyilatkozott a fővárosunkról, de ő még a pesti emberekről is külön említést tett, illetve ne feledjük el azt sem, hogy milyen szürreális dolgot mondott a Balatonról is.

Mikor A feláldozhatók sztárja hazánkban forgatta Melissa McCarthy-val és Jude Law-val A kém című akció-vígjátékot, volt alkalma arra, hogy kicsit körülnézzen Budapesten, emellett fontosnak tartotta, hogy a Balaton mellett a Velencei-tavat is megcsodálja. Később Návai Anikónak mondta el, hogy milyen jól érezte magát Budapesten, és hogy az itteni embereket milyen cukiknak találta.

A kém szereplői nagyszerűen érezték magukat Magyarországon, amíg nálunk forgatták a filmet; Návai Anikónak Jason Statham is elmondta, milyennek látta a pesti embereket, és milyen szuvenírt vitt haza a fővárosból:

„Csupa szép emlék köt a városhoz, legalább tíz éve nem éreztem magam olyan jól forgatáson, mint ott. Találkoztam egy csomó jó fej emberrel, szuvenírként az ő telefonszámaikkal tértem haza”

- tette hozzá a világsztár.

A kém volt az a film, aminek jelentős részét Magyarországon forgatták. Ebben a Balaton is saját magát játssza, ugyanis az utolsó jelenetek szándékosan a magyar tenger környékére lettek írva. Furcsa, de a külföldiek közül még mindig sokan azt hiszik, hogy a Balaton tényleg egy tenger, így aztán természetesen A kém-ből sem maradhatott ki egy erre vonatkozó poén, amit éppen Jason Statham kapott meg.

A színész a film végén motorcsónakba száll, hogy azzal vág neki a végtelen tengernek. Azt tervezi, hogy "végigpöfög" a parton, aztán tovább hajózik Olaszországba és Görögországba. Ügynöktársai persze furcsa szemmel néznek rá a szürreális kijelentés miatt, és elkezdenek azon elmélkedni, vajon tudatában van-e annak, hogy a Balaton nem egy tenger, hanem egy tó. Aztán Statham-nek is hamar leesik, hogy valami nem stimmel, hangos káromkodásban fakad ki, hogy a Balaton valójában egy tó.