promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Chuck Norris olyat mondott Budapestről, amit előtte egy világsztár sem
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Chuck Norris kimondta Budapestről, amit előtte még soha senki a világsztárok közül.

Számtalan világsztár megfordult már Budapesten, és a legtöbbjük dicsérő szavakkal illette Magyarországot és a magyar embereket. Például Austin Butler - akinek új filmjét, a Motorosokat éppen most mutatják be a hazai mozikban - is ódákat zengett arról, milyen gyönyörű a fővárosunk. A Dűne sztárjának volt alkalma bejárni Budapestet, ugyanis színésztársa, Florence Pugh sokat kirándult vele például a Gellért-hegynél.

Korábban a Walker, a texasi kopó főszereplője, Chuck Norris is Budapesten járt egy különleges alkalomból, ugyanis a Baptista Szeretetszolgálat meghívta néhány éve Magyarországra, hogy a Budapest Arénában megszervezett Cipősdoboz adománygyűjtő akció sztárvendége legyen. A világsztár azért fogadta el a meghívást, mert ő maga is baptista családban nőtt fel, és fontosnak tartotta, hogy ennek a csodálatos eseménynek keretében beszéljen a magyar embereknek a megtérésről.

De természetesen szóba kerültek azok a viccek és mémek, amiket róla költöttek, de elárulta, hogy például nem számolt el nemhogy kétszer, még egyszer sem a végtelenig.


A látogatása során Chuck Norris olyat mondott Budapestről, amit előtte egyetlen világsztár sem. Persze mindenki mondta, hogy milyen gyönyörű város, hogy milyen kedvesek itt az emberek, de Walker konkrétan azt mondta szó szerint, hogy

„Budapest a leggyönyörűbb város, ahol valaha megfordultam”.

Ez pedig igazán kivételes kijelentés volt. Persze Chuck Norris nem ekkor járt utoljára Magyarországon, pár évvel később Orbán Viktor maga ment ki elé és a felesége elé a reptérre, hogy elvigye őket a TEK-esekhez, akik éppen akkor tartottak edzést. Chuck Norris jól elbeszélgetett a miniszterelnökkel, aztán a látogatás végén még azt is mondta, hogy mindig barátok maradnak. Ezt bizonyítja az a tény is, hogy Orbán Viktornak benne van a telefonjában Emmanuel Macron és Arnold Schwarzenegger száma mellett Chuck Norrisé is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás