promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendkívüli hír jött az RTL sikersorozatáról, változott a helyzet
Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Változás áll be az RTL népszerű sorozatánál.

Az RTL-nek számos olyan műsora és sorozata van, ami kiemelt nézettséggel fut, így aztán a legtöbbjüknél hamar berendelik a következő évadokat. A nemrég véget ért The Floor is hamarosan újra képernyőn lesz, mégpedig vadonatúj adásokkal, és a Drága örökösöknek is már a sokadik évada fut a csatornán.

A Drága örökösök - A visszatérés nagy siker volt, mikor elindult, így aztán az RTL nem is gondolkodott azon, hogy újabb szezonokat rendel be belőle. Jelenleg a befejező évad fut, viszont már nem szuperál annyira, mint korábban. A 23. héten is összességében katasztrofális számokat hozott, egyedül a hét közepén tudott egy kicsivel jobb eredményt mutatni, de akkor is gyenge volt a nézettsége.

Az a szomorú helyzet, hogy az egykor nagy sikerrel futó sorozat most hétről-hétre a saját negatív rekordjait döntögeti, már a 10 százalékot sem éri el a közönségaránya, így aztán érthető, hogy az RTL miért nem rakta be a kiemelt főműsoridős sávjába. A Drága örökösök - A visszatérés olyan rosszul megy, hogy konkrétan a késő estére száműzött Zsákbamacskától is könnyedén kikap már, szóval talán jobb is, ha nemsokára teljesen lezárul a történet.

Most újabb hírek jöttek az RTL sikersorozatának háza tájáról, ugyanis a SorozatWiki írta meg, hogy július 1-től a széria 1. évadát dupla résszel kezdik el ismételni hétköznap esténként a VIASAT2-n. A gond csak az volt, hogy így szinte teljesen ütötte volna egymást az új részekkel,

hiszen míg az ismétlések 20:55-től lettek volna a VIASAT2-n, az új epizódok 21:15-kor kezdődnek az RTL-en.

Úgy tűnik, ezt a csatornáknál is észrevették, így aztán gyorsan változtattak a dolgokon. Az új felállás szerint a befejező évad epizódjai maradnak a helyükön, tehát továbbra is hétköznap esténként 21:15-től lesznek láthatók, de a VIASAT2 19 órakor tűzi műsorra az ismétléseket. Tehát aki Drága örökösök-maratont akar tartani, az kezdhet este 7-kor a régi részekkel, aztán késő este az újakkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás