promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sürgősen változtatnak az RTL-nél, bedőlt a nézettség, azonnali döntést hoztak a csatornánál
Borítókép:  Profimedia / illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon nem a várt számokat hozza az egyik legfontosabb saját gyártású produkció.

Ahogy arról már korábban írtunk, az RTL nyári műsorrendje fontos változásokat hozott, nem csupán az adások időpontja, hanem a produkciók kapcsán is. Jó néhány közkedvelt műsor is véget ért, jövő héten pedig már egészen mást láthatunk a képernyőn.

A nyári műsorrend bevezetéséve egyetlen saját gyártású műsor marad a csatornán, ugyanakkor a The Floor, a Gólkirályság, valamint a Cápák között is lekerül a képernyőről – igaz mindegyik csupán ideiglenesen, a Szujó Zoltán vezette vetélkedő ugyanis már hetek múlva visszatérhet a nyári szünetről.

A június 10-től életbe lépő változtatások kapcsán ugyanakkor a csatorna máris módosított, mint azt a Sorozatwiki megírta, a meglepő döntés hátterében a nézettségi adatok lehetnek, melyek az egyik saját gyártású műsor esetében nem úgy alakultak, ahogy azt várták.

Ez a Drága örökösök, melynek 6. évadát még a The Floor-ral is promózták, azonban úgy tűnik, hogy ez sem volt elegendő. Az új szezon már az első héten sem teljesített túl jól, a múlt héten pedig egészen gyenge számokat eredményezett.

Éppen ezért az eredeti tervek helyett, miszerint a 18:55-ös kezdésű Fókusz után, a The Floor helyére, csaknem másfél órával korábbra került volna a Drága örökösök, egy ismétlés jön, méghozzá A mi kis falunké – amely így 75 perccel hamarabb kerül adásba.

A Drága örökösök így lemondhat a 20 órás főműsoridőről, helyette 21:15-kor veszi kezdetét. A két saját sorozat megcserélését követően az RTL Híradó – Késő esti kiadása az eredetileg tervezett időpontot kapja, illetve a Cápák között ismétlésén sem variált az RTL.

A hétvége szintén marad az elképzelések szerint, szombaton 18:55-től kezdődik a Fókusz Plusz, a Gólkirályság helyre pedig filmek érkeznek. Vasárnap a Házon kívül 18:55-kor kezdődik, a hét utolsó napjain a filmek 19:30-tól kerülnek majd a képernyőkre.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás