promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Molnár Csilla szerelme eddig tudta magában tartani súlyos titkait: két magyar sztárt tettek tönkre azzal, hogy egymáséi lettek

Molnár Csilla szerelme eddig tudta magában tartani súlyos titkait: két magyar sztárt tettek tönkre azzal, hogy egymáséi lettek

Borítókép:  RTL
Színes
Kategória fejléc
Promotions

A mai napig számos rejtély övezi, miért dobta el magától az életet az alig 17 éves szépségkirálynő.

1986. július 10-én egy ország hallgatta megrökönyödve a rádióban, nézte a tévében, olvasta az újságokban Molnár Csilla tragikus halálhírét. Azóta is nehéz felfogni, mi vezethetett odáig, hogy a fiatal lány meghozza súlyos döntését. A hirtelen jött hírnév, és az ezzel járó kimerültség? A magánéleti, családi konfliktusok?

Valószínűleg mind együttesen, ám talán sosem kapunk ezekre válaszokat, és ennyi év távlatából már homályosak azok emlékei is, akik tudtak Molnár Csilla nehézségeiről. Kevesen ismerték igazán, ő pedig mindennél jobban vágyhatott egy olyan társra, aki nem a királynőt látja benne, hanem az esendő lányt, akinek szeretetre és segítségre van szüksége.

Futács Károly emlékei azonban mind a mai napig élesek, és nemrég könyvet jelentetett meg, melyben megpróbálta feloldani a Molnár Csilla élete és halála kapcsán kialakuló ellentmondásokat.

Futács a Kiskegyed kameráinak azt is elmondta, hogy az évek alatt rengeteg fals információ jelent meg a szépségkirálynő halálának köülményeiről, mint ahogy azt is, hogy egy véletlen találkozásnak köszönhetően kibontakozó tiltott szerelmük miatt mindketten komoly megpróbáltatásokon mentek keresztül. Csilla miatta hagyta el Flipper Öcsit, és már 17 évesen házól és családról álmodozott. Nem volt azonban felhőtlen a kapcsoltuk, a mosolyszünetük alatt a közel 20 évvel idősebb férfi Zalatnay Saroltával jött össze.

Végül Csilla úgy döntött, hogy Károlyhoz költözik, ám erre már sosem kerülhetett sor, édesapjával történt újabb konfliktusát követően ugyanis bevette apja szívgyógyszereit és már nem lehetett megmenteni. Édesapja sírva esedezett lánya bocsánatáért, miután megtörtént a tragédia, szerelme pedig már csak a halottasházban és a ravatalon láthatta viszont kedvesét – idézte fel a borzalmas emlékeket Futács, akinek azzal a szóbeszéddel is meg kellett küzdetne, hogy miatta dobta el magától az életet az ifjú szépségkirálynő.

A beszélgetésben az is szóba került, hogy a lány állapotos volt-e, amikor a tragédia megtörtént, Futács erről is kendőzetlen őszinteséggel beszélt, mint ahogy arról is, hogy milyen lett volna, ha beteljesedik a közös, elképzelt életük.