promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Zalatnay Sarolta kiteregette a szennyest Komár Lászlóról, a híres pofon is szóba került, amit kapott tőle

Zalatnay Sarolta kiteregette a szennyest Komár Lászlóról, a híres pofon is szóba került, amit kapott tőle

Borítókép:  rtl.hu
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Zalatnay Sarolta kendőzetlen őszinteséggel vallott arról, mi igaz abból, hogy Komár László megütötte.

Zalatnay Sarolta tinédzser volt, mikor megismerkedett a Scampolo együttes énekesével, Komár Lászlóval. Még 16 éves sem volt, amikor a zenekar fellépett a Toldi gimnáziumban, ahol Cini tanult; ő maga akkor már énekelgetett, és miután bátorságot vett magán, megmutatta Komáréknak is, hogy mit tud. Később a sármos énekes felkereste Zalatnat azzal, hogy bár jó hangja van, ő nem énekesnőt, hanem barátnőt keres magának. Onnan indult kettejük szerelme, Komár László volt Cini első szerelme, mi több, első vőlegénye is, hiszen mindössze 17 éves volt, mikor párja eljegyezte őt. Egy nagyon szép gyűrűt kapott tőle, ami aztán rögtön el is veszett a Balatonban - leesett az ujjáról, miközben úszott, és hiába keresték az iszapban, soha többet nem lett meg.

Nem kizárt, hogy ez egy jel volt, ugyanis a nagy szerelem nem tartott tovább másfél-két évnél. Mikor Bergendy Istvánél elkezdetek Cinivel foglalkozni a rádióban, Komár László választás elé állította menyasszonyát:

vagy énekes lesz, vagy feleség.

Mivel Zalatnay Saroltának komoly tervei voltak a zenei életben, természetesen rávágta, hogy énekesnő akar lenni, erre Komár László lekevert neki egy hatalmas pofont. Az énekes akkora ütést mért Cini arcára, hogy el is törött az egyik foga. Azonnal szakított a Scampolo frontemberével, de aztán mégis találkoztak a szülei lakásában; ez volt az az este, amikor a rendőrök kishíján elvitték Komárt.

„Édesanyáméknál laktam, a mamiék elmentek az Operába, a Laci feljött, hogy beszéljük meg. Persze szerelem… De anyámék előbb hazajöttek. Hallottuk a kulcscsörgést, és Laci kiugrott az ablakon a magasföldszintről. Pont két rendőrjárőr elé. El akarták vinni, könyörögtünk, hogy ne. Kérdezték, ki jött haza, a mama, vagy a férj? Végül elengedték. És ezzel vége lett”

- emlékezett vissza Zalatnay Cini, aki ezután Frenreisz Károllyal kezdett el járni.

Komár azonban nem akarta elfogadni, hogy volt menyasszonya másik férfivel van együtt, egyszer aztán balhé kerekedett a két zenész között, aminek az lett a vége, hogy Komár véletlenül lefejelte Zalatnayt. Cini elmondása szerint László valószínűleg Frenreiszt akarta lefejelni, amit nem is ért, hiszen ő döntött a karrier mellett és ő szakított vőlegényével. Az énekesnő szerint Komár egy forrófejű ember volt, aki nem akart belenyugodni a döntésébe, de aztán a későbbiekben megbékélt és Frenreisz Károllyal is rendeződött a viszonyuk.

(forrás: Bors)