promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Ő Marco Rossi jobbkeze, EB meccsek dőlhettek el a segítségével: nem mellesleg Görög Zita fiatal férje, fontos szerepet tölt be a magyar futballválogatott életében

Ő Marco Rossi jobbkeze, EB meccsek dőlhettek el a segítségével: nem mellesleg Görög Zita fiatal férje, fontos szerepet tölt be a magyar futballválogatott életében

Borítókép:  TV2 Play - Szerencsekerék
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Alig tudtak időt időt tölteni együtt, az Európa Bajnokság minden idejét elvette a Görög Zitánál hét évvel fiatalabb férjnek.

Az utóbbi egy hónapban minden, de tényleg minden az Európa Bajnokság körül forog. Alig akad olyan vendéglátóipari egység, aki ne biztosítana a vendégeinek lehetőséget a meccsek megtekintésére és az emberek a napi programszervezést is ehhez igazítják, mindenki látni akarja a válogatottak küzdelmét. Vannak izgalmas, kevésbé izgalmas, sőt, csalódást keltő meccsek is, de a legnagyobb fájdalom, hogy a magyarok már csak más országok csapatának drukkolhatnak. A meccsek után mindig megszólaltak a pályára lépő játékosok és sajnos sok esetben nem tudtak jó hírrel szolgálni. A kiesés után Szoboszlai Dominik és Marco Rossi is megtörten nyilatkozott, de ahogy Varga Barnabás is nyilatkozott: a focinak mennie kell tovább és remélhetőleg a következő, 4 év múlva ismét a legjobbak között menetelhetünk.

Kevesen tudják azonban, hogy van még egy kulcsfigura a magyar válogatott életében: ő pedig Laczkó Zsolt, aki a magyar labdarúgó-válogatott pályaedzője. A férfinek nagy tapasztalata van, hiszen 11-szeres magyar válogatott, így nyilván igazán jó és profi tanácsokat tud adni a játékosoknak. Ő Marco Rossi jobbkeze és sokat köszönhetnek neki a srácok.

Az EB-re való felkészülés sok idejét elvitte, így alig maradt idő feleségére, akivel már hét éve alkotnak egy párt. Nem titok: ő a gyönyörű Görög Zita, akivel 2018-ban közös gyermekük is született, a különleges nevű Timon.

Görög Zita és férje itt beszélnek a kapcsolatukról, de Marco Rossiról és Zsolt fontos munkájáról is szó esik:

Bár ritkán beszélnek magánéletükről és főleg ritkán jelennek meg együtt, mivel ezeket az értékes pillanatokat szeretnék megtartani maguknak, ezért is volt különleges, hogy Görög Zita most mégis közös fotót posztolt. A kép felirata árulkodó:

Egy vacsi tegnap és pár perc ma. De végre picit együtt

Nem meglepő, hogy rengeteg idő ment el az edzéssel és a felkészüléssel, a házaspár most tud egy kicsit leengedni és a pihenésre koncentrálni. Kettőjük bájos közös fotóját ide kattintva tudod megnézni: