promotions.hu
Keresés
Menü megnyitás
Tombolhat Szoboszlai Dominik exe, igaz lehet a pletyka? Nagyon durva dolgot írtak a focista magánéletéről

Tombolhat Szoboszlai Dominik exe, igaz lehet a pletyka? Nagyon durva dolgot írtak a focista magánéletéről

Borítókép:  Profimédia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions

Alig néhány hónapos a kapcsolat, de máris ezt terjesztik róluk, mit szól ehhez Dominik új párja, Borka?

Bár még javában zajlik az Európa Bajnokság és mindenki EB lázban ég, sajnos a magyar szurkolók már csak második kedvenc csapatuknak szurkolhatnak: a magyar válogatott ugyanis kiesett, így nekik nem lesz lehetőségük már bizonyítani. Természetesen mindannyian elkeseredtek az eredmény miatt, az élet azonban megy tovább és így gondolja ezt a csapatkapitány, Szoboszlai Dominik is. A kiesés után nem sokkal úgy döntött, hogy egy csodálatos, egzotikus országban piheni ki a fáradalmait és Olaszországba utazott, ám nem volt egyedül, elkísérte barátnője, Borka is. Itt tettek közzé magukról olyan közös képeket, ami miatt egyértelművé vált, ők ketten valóban egy párt alkotnak.

Szoboszlai Dominik szakított előző kedvesével, Gécsek Fannival, aki ezek után köszönte szépen, nem kért többet a nyilvánosságból és a Liverpool királynőjének nevezett modell és teniszező hölgy privátra állította Instagram oldalát és Tiktok aktivitása is jelentősen lecsökkent, egyetlen videót tett közzé, madridi utazásáról. A mai napig nem nyilatkoztak arról, hogy mi állt a szakítás hátterében, ami érthető. Fanni civil, Dominik pedig azt szeretné, ha sportteljesítménye kapcsán írnának róla a lapok, magyar és külföldi hírességként pedig kifejezetten fontosnak tartja, hogy megóvja magánéletét, ezért is volt nagy lépés, hogy új párjával ennyire nyíltan felvállalták egymást.

Azt már korábban is lehetett tudni, hogy régi az ismeretség közte és Borka között, de van még egy nagyon furcsa átfedés, amiről egyre több oldalon pletykálnak. Nem győzzük hangsúlyozni, hogy egy népszerű internetes oldal (Reddit) felvetéséről van szó, ahol egy nevét fel nem vállaló ismerős írta le a történetet, ami viszont ha igaz, az alaposan megkavarhatja a nyugalomra vágyó fiatalok életének állóvizét.

A pletykaoldal nem mást állít, mint hogy Dominiknak és a fehérvári hölgynek van egy közös ismerőse, mégpedig éppen Dominik volt kedvese, Gécsek Fanni. És ha ez még nem lenne elég, akkor itt jön a csattanó: a nevét fel nem vállaló informátor szerint Borka korábban szintén Gécsek Fanni egyik volt párjával került közelebbi ismeretségbe. Bár a férfit nem nevezte meg, ez alapján kijelenthető lenne, hogy míg Dominik a vékony, formás, csinos szőke modellalkatú lányokat kedveli, addig a két hölgynek a focista külsejű pasik jönnek be, épp amilyen Szoboszlai Dominik is.

Bármi is az igazság, a párról készül megható, romantikus közös képeket ide kattintva nézhetitek meg: