promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Végre kiderült: ezért szakítothatott Szoboszlai Dominik és párja, könnyben áznak a szurkolók
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Hihetetlen, hogy ezt nem tudták leküzdeni.

Tóth Gabi és Krusz Gábor válása szinte sokként érte a közvéleményt, viszont egyéb érdekes bejelentések is történtek, ami mindenkinek találgatásra adhat okot: Sydney van den Bosch válása is nagy gyomros volt a népszerű párokat szeretők körében, azonban ezután még egy balhorog érkezett: Szoboszlai Dominik, a Liverpoolhoz igazolt magyar játkos elhagyta barátnőjét, annak ellenére, hogy mindenki a város (és a csapat) királynőjének kiáltott aki őt.

Ahogyan a Blikknél olvashattunk, egy jósnő szólalt fel a párral kapcsolatban: szerinte a szakítás nem végleges, a fiatalok biztosan visszatalálnak egymáshoz. A jósnő 5 évet adott nekik a külön töltött időből, szerinte akkora ez a szerelem, hogy biztosan lesz folytatása.

Egyébként a szakítás okaként szinte biztosan a munkabeosztást kell okolni: Dominik focistaként teljesen más életmódot élhet, mint párja Fanni, aki nem olyan régen diplomázott. Egy ilyen mindkettőjük számára nagy lépés kapujában érthető a szakítás: senki sem szeretne lemondami saját magáról és valószínűleg mindketten magukat helyezik előtérbe, nem tudnak alkalmazkodni a másikhoz. Fanni most kezdi el a karrierjének a kiépítését, míg Dominik is hatalmas, szinte sokkos változás előtt áll: több fronton kellene teljesíteniük, azonban érthető, ha ilyenkor az ember inkább önmagát helyezi előtérbe és erre koncentrál, főleg ebben a korban.

Természetesen a szakítás mindig egy nehéz döntés, azonban van az a szituáció, amikor ez a legmefelelőbb lépés.

Gécsek Fanni szemmel láthatóan el szeretne tűnni a fürkésző tekintetek elől és szakításuk után ennek érdekében komoly lépést tett: Instagram fiókját privátra állította és a bejegyzései ezentúl csak azok számára láthatóak, akiknek ezt engedélyezte.

Kérdés, hogy Szoboszlai Dominik ebbe a körbe beletartozik-e, ahogyan nyilván arról sincs sok információ, hogy a két fiatal hogyan viselte a szakítást.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás