promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kolosszálisat hibázott ez RTL élő adásban, felvétel is készült a nem mindennapi eseményről, amelyen Szoboszlai Dominik is részt vett
Borítókép:  Profimedia - illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Mindig felkapjuk a fejünket a bakikra, hiszen ezek a nem mindennapi események az életünkben.

A bakik, a tévedések és a hibák egyidősek velünk, valamiért azonban kiváltképp imádjuk azokat, ha élő adásban történnek, és valamelyest megtörik a műsorok rendjét, megtörik azt, amiben élünk, a megszokást. Sokszor csupán a technika vicceli meg az egyes műsorok házigazdáit, ám vannak olyan helyzetek is, amikor a baki bizony nagy-nagy emberi tényezőből származik, valamiféle elírás vagy éppen rosszul kiejtett szó vagy idézet áll a háttérben. Olyan is sokszor van, hogy bizony a híradósok nyelve beletörik abba, amit szeretnének felolvasni, és sokszori próbálkozás után sem tudják kimondani.

Ha labdarúgó-mérkőzésről van szó, akkor már a közvetítés technikai gondjai nélkül is a hibák száma nagyon széles skálán mozoghat, berohanó szurkoló a pályára, valamiféle elírt mez a pályán, de akár korábban olyan is megtörtént, hogy ejtőernyősök szálltak le a pálya közepén egy meccsen. Ám rakatnyi technológiai malőr is közbejöhet.

Emlékeztek még, amikor Szoboszlai mezén más név volt?

Az RTL-en történt most egy nagy baki, amikor éppen Szoboszlai Dominik csapatának, a Jürgen Klopp vezette Liverpool FC-nek az Európa-liga mérkőzését közvetítették, a meccset amúgy a Liverpool nyerte a LASK osztrák csapat ellenében, Szoboszlai Dominik is a pályán volt. Amikor az RTL-en visszajátszották az eseményeket, akkor bizony Darwin Núñez fejesénél becsúszott egy kisebb helyesírási hiba is.

Úgy jelent meg a képernyőn, rossz helyesírással, hogy Darwin Nunez FELYESE.

Az esetről felvétel is készült, valaki lefotózta, majd mindez felkerült a Trollfocira is, ahol a kommentszekció szinte önálló életre kelt a fotó feltöltése után.

(via Origo)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás