promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hidegrázós dolgot műveltek Szoboszlai Dominikkal Liverpoolban, a hideg futkos majd a hátadon
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nem mindennapi gesztus ez, elképesztő, hogy mi történt.

Amióta Szoboszlai Dominik Liverpool-ba igazolt, valószínűleg Magyarországon brutális mértékben nőtt a Liverpool FC-rajongók száma, és ez nem is meglepő, hiszen óriási szó az, hogy a tehetséges magyar focista a világ egyik leghíresebb és legeredményesebb csapatában játszhat úgy, hogy közben rengeteg alkalommal ő a mezőny legjobbja, játékával pedig nagyon sokat hozzátett ahhoz, hogy a Vörösök a tabella előkelő helyén álljanak még veretlenül szorosan lohollva a tavalyi bajnok, a címvédő, a Manchester City mögött. A City egyelőre óriási sorozatot tudhat magáénak, hiszen hat mérkőzséből hatot megnyertek, de Jürgen Klopp legénységének sincs sok elhullajtott pontja,

hiszen csak egy döntetlen az, ami bezavar a szinte száz százalékos teljesítménybe.

Szoboszlai rendkívüli megjegyzéseket kap nagy sztároktól, sokan méltatják őt, ám ezek mellett is nagyon sokatmondó a szurkolók elképesztő szeretete, ami árad felé a midnennapokban. A közösségi médiában rengeteg kis szösszenet van, amelyben a nagyszerű mozdulatait elemzik, vagy éppen elemzik ki, és osztják meg a szurkolók. Több dal is született már Szoboszlairól, illetve verseket is írtak már a szurkolók.

Íme az új dal Szoboszlairól Liverpool-ban:

De azt is lehet tudni, hogy most a Szoboszlai Dominik feliratú mezek a legkelendőbbek a Liverpool-szurkolók körében. És ami tényleg kicsit hidegrázósan felemelő élmény, azaz, hogy személyre szabott magyar zászlóval köszöntötték őt a liverpooli szurkolók, a West Ham elleni bajnokin egy olyan zászló jelent meg a lelátón, amelyikre még Szoboszlai születésének a helye, Székesfehérvár is fel volt írva. Sokan azt hitték, hogy magyarok állnak a lelátón, és ők lengetik ezt a zászlót, de később kiderült, hogy a Liverpool szenzációs ultrái készítették ezt.

(via Index)

Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Gasztro & Utazás
Sport & Szabadidő
Helyi Hírek
Időjárás