promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Marco Rossi megmutatta gyönyörű szőke feleségét és lányát tüneményes képeken, lájkcunami indult a fotókra
Borítókép:  Profimedia/illusztráció
Sport & Szabadidő
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A szövetségi kapitány így köszöntötte fel gyönyörű feleségét.

Az elmúlt napokban hangos volt a magyar sajtó a magyar foci, így a válogatott kapcsán is Szoboszlai Dominik sérülésétől, hiszen korábban már úgy volt, hogy a Liverpool sztárja visszatérhet a Vörösök meccseire, majd egy mérkőzés után újra visszavonulót fújtak a biztonság kedvéért. Ám tegnap már lehetett olvasni arról, hogy valószínűleg február végén térhet majd vissza a csapat kötelékébe Szoboszlai. 

De eközben kisorsolták a Nemzetek Ligája csoportjait is, és egy olyan forgatókönyv érvényesült, amelynek keretében Magyarország egy igazi halálcsoportba került, hiszen Németország válogatottját és Hollandiát is mellénk húzták, miközben a harmadik ellenfelünk a szintén nagy erőt képviselő Bosznia-Hercegovina válogatottja. Marco Rossi persze azonnal kommentálta is az eseményeket, és nagyon izgatottan várja az előttünk álló meccseket, persze azt is megjegyezte, hogy az A-ligában lehetetlen lett volna könnyű ellenfeleket kapni.

Ám Rossi számára más dolgok miatt is fontos volt ez a hét, illetve az elmúlt napok, hiszen a felesége, Mariella most ünnepelte a születésnapját. A páros már közel 35 éve van együtt, óriási boldogságban. Marco Rossi pedig az Instagram-on is köszöntötte szíve választottját. A megismerkedésük is a focihoz kapcsolódik, hiszen Mariella egy utazási irodába dolgozott, és mindig itt vették meg a repülőjegyeket annak a focicsapatnak a játékosai, ahol éppen Marco Rossi dolgozott akkoriban.

A randikból végül házasság lett, és két gyönyörű gyermekük is született, Simone és Gaia. A szövetségi kapitány olyan képeket töltött fel, ahol a felesége mellett Gaiát is láthatjátok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás