promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Füllesztően mellközpontú videó készült Görög Zitáról és most bárki megcsodálhatja lágy ringásukat
Borítókép:  Profimedia/Illusztráció
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újabb nyaralós sztár élménybeszámolós felvételét hoztuk el nektek, most azonban videós formában.

Görög Zita 43 évesen szinte jobb formában van, mint fiatalabb korában. Azonban a csodálatos párductest nem csupán genetika kérdése, a színésznő és modell keményen megdolgozik azért, hogy a negyedik X után is megőrizze csodálatos külsejét. Bár azt sem titkolja, hogy szerencsés az alkata és nem tartozik a túlzottan hízékony nők táborában.

Ettől függetlenül az időt sajnos nem tudjuk megállítani és teljesen természetes folyamat az, hogy amit a tested huszonévesen könnyedén megemésztett, lebontott, hasznosított, az a kor előrehaladtával már korántsem ennyire természetes.

Így egy idő után, ha meg akarjuk őrizni fiatalos külsőnket és nem utolsó sorban az egészségünket, akkor óhatatlanul az életmódváltás mellett kell döntenünk. Ez a pont Zitánál is eljött, azonben nem várta meg, amíg a helyzet eszkalálódik, azonnal a tettek mezejére lépett és férjét is bevonva közös, háztartársi programot csinált az életmódváltásból. Dicséretes, hogy a pár mindkét tagja tesz azért, hogy a másik szemében vonzóak legyenek, kitartásukkal pedig egymást is motiválhatják.

Többször nyilatkozta, hogy személyi edző segítségét vette igénybe és edzőterembe jár edzeni Azonban mint tudjuk a mozgás csak félsiker megfelelő étkezés nélkül, így ebbe is beiktatott néhány változtatást.

Zita egyébként olyan komolyan vette ezt, hogy egy Fitness oldalon személyi edzőként is jelen van (bár nem tudom mennyire régi az oldal, mert túl sok információ nem szerepel ott róla).

A kulcs nem meglepő módon a rengeteg folyadékfogyasztás, az egészséges rostok és szénhidrátok bevitele, valamint arra is ügyel, hogy megfelelő mennyiségű vitamin jusson a szervezetébe.

Aki követte Zita életútját és közösségi média profiljait (vagy szimplán csak emlékszik rá régről), az láthatta, hogy az életmódváltás szembetűnőbb változásokat is hozott: bár a nőiességgel sosem volt problémája, mostmár a visszafogottabb darabokat részesíti előnyben a régi feszülős, miniruhák helyett.

Bármelyik mellett döntsön, mindegyik jól áll neki, de azért mégis csak bikiniben a legszebb:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás