promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A gazellatestű Görög Zita felpróbálta a Valentin-napi fehérneműjét, nekünk pedig elakadt tőle a lélegzetünk
Borítókép:  Liluland / YouTube (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A látvánnyal elsősorban a párját akarta elkápráztatni, de bennünket is megajándékozott vele.

A modell és színésznő Görög Zita ritkán enged bepillantást az intim életébe, de amikor igen, akkor azzal mindenkit lenyűgöz. Most például a Valentin-napra szánt fehérneműjét mutatta be magán az Instagramon, és ezzel nemcsak a férfiak, de a nők elismerését is kiváltotta.

A barna hajú szépség az üvegezett erkélyajtónak dőlve mutatta meg fekete szettjét, na meg persze ma is tökéletes gazellatestét. Három gyerekszülés után is úgy néz ki, hogy bátran vállalhatna fürdőruha-bemutatót a kifutón.

„Nem kell ahhoz Valentin-nap, hogy vonzónak érezzem magam. A pasim pillantásai kellenek, egy adag szerelem, önmagam elfogadása, és persze nem árt egy kis torna sem, amire baromi nehezen vettem rá magam, no meg néhány gyönyörű fehérnemű…”

– írta a modell, finoman utalva arra, hogy a lenyűgöző látványt elsősorban a párjának, az egykori focista Laczkó Zsoltnak szánja. Zita december végén Jordániából jelentkezett be hosszabban, oda azonban a férfit nem vihette magával, mivel annak éppen a magyar labdarúgó-válogatottnál akadt feladata.

A párnak egy közös gyermeke van, a másik két lurkó a modell korábbi kapcsolatából származik, amikor Seres Attila koreográfus volt az élettársa. Zitával két éve a Blikk készített interjút a 40. születésnapja alkalmából, és a háromgyerekes anyuka akkor azt nyilatkozta, hogy nem érzi gondnak a korát, hiszen a világban újra értékelik a negyveneseket.

„Fontos, hogy a szerelmem milyen visszajelzéseket ad. Viszonylag ritkán osztok meg közös képet magunkról, de nem ez egy kapcsolat mércéje. Ő nem szereti a közösségi oldalak hazug világát, nincs is profilja. Persze nálunk is akadnak nehézségek, ahogy minden kapcsolatban, de közös az értékrendünk és abban segítjük a másikat, amiben szükségét érzi”

– nyilatkozta akkor Zsoltról. A férfi egyébként szeretett volna még egy gyereket, de a modell akkor úgy érezte, hogy ezen a téren ő már kiteljesedett. Most viszont irigyelhetjük a párját, aki Valentinkor legalább egy édes ajándékot biztosan kap tőle.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás