promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lehetetlen eldönteni, hogy Puskás-Dallos Bogi vagy Görög Zita mutat-e jobban melltartóban
Borítókép:  YouTube (screenshot)
Élet
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekesnő mostanában a kutyusával pózolgat, a modell pedig Jordániában töltötte az ünnepeket.

Az ünnepek környékén rengeteg sztár posztolt magáról olyan fotót, amelyen a megszokottnál intimebb helyzetben található. Puskás-Dallos Boginál például már lassan megszokjuk, hogy hirtelen fehérneműre vetkőzik – és milyen jól teszi!

Legfrissebb posztjában egy bordó melltartóban feszít, amelyhez éppúgy jól áll a szoknya, mint a szakadt farmer és a kockás ing. Az énekesnő áprilisban lesz 25 éves, és elmondhatja, hogy bombaformában van, a házasságkötés igazán magabiztossá tette.

Új hír a háza tájáról, hogy férjével, Puskás-Dallos Petivel nemrég örökbe fogadtak egy kiskutyát. Mimó aztán át is írta a szilveszteri programjukat, hiszen a petárdák zajától félő háziállat miatt ezúttal otthoni bulival búcsúztatták az óévet.

A kutyus egy menhelyről érkezett hozzájuk, de mára valódi celebbé vált. Saját Instagram-oldala is van (Mimó kalandjai), ahol már közel 11 ezer követővel rendelkezik. Az új kedvenc imád a szabadban rohangálni, de ebben a farkasordító hidegben jókat tud szunyókálni a meleg szobában is a kanapén.

Szintén melltartós képpel örvendeztette meg rajongóit Görög Zita, aki szilveszterkor alighanem ugyanazt az izgató vörös darabot viselte, mint amit a fotón látunk. A babona szerint ugyanis újévkor kötelező egy, a testet körülölelő piros dolog, hogy szerencsés legyen az esztendő.

A 42 éves modell-színésznő egyébként is szerencsésnek mondhatja magát, hiszen az ünnepek környékét Jordániában tölthette, ahol már ötször is járt, de első alkalommal vitte magával a gyermekeit, Lottit és Milánt.

„5 nap képes volt úgy elringatni, hogy azóta se tudja senki felcseszni az agyamat. Szeretem bámulni a felhőket, amelyek karnyújtásnyira vannak, követni az utat, ami olyan, mint a 90-es évek videójátékai. Csak menni, menni, és érezni egy átható biztonságot, és mindezt megosztani a szeretteimmel”

– fogalmazott szép képekben Zita. A család Ammanban szállt le a repülőről, majd autóval a Holt-tengerhez mentek. A sivatagban tevegeltek, aztán a naplementében gyönyörködtek, végül pedig sátorban aludtak. Tiszta 1001 éjszaka lehetett!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás