promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Botrány: Kasza Tibi tönkretette Görög Zita karrierjét, bosszút állt rajta a Szerencsekerék-ben
Borítókép:  TV2 Play
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A Szerencsekerék-ben tálalt ki Kasza Tibi exe, Görög Zita még 20 év után sem felejtette el neki.

Ha vannak kínos pillanatok az életben, akkor Kasza Tibi most pont egy ilyet élt meg a saját műsorában. A Szerencsekerék szerdai adásában ugyanis Görög Zita volt a sztárvendég, akinek van egy kis közös múltja a műsorvezetővel.

Zita elmesélte, hogy annak idején megkérdezte Tibit, mit gondol az énekhangjáról, mire ő csak annyit felelt neki, hogy

„ezt gyorsan felejtsd el”.

Kasza Tibi azonnal kikérte magának, hogy Görög Zita ilyen hazugságot állít kamerák előtt, de a modell tovább folytatta. Elmesélte, hogy mindez egy vacsorán történt, ugyanis nem titkolja, hogy annak idején randizott a műsorvezetővel. Természetesen Kasza Tibi ezt is rögtön letagadta, az ő emlékei szerint ez csak egy átlagos közös étkezés volt, aminek a végén ő fizetett.

„Először is az nem úgy volt, másodszor is 20 éve, harmadszor simán ettünk valamit, valóban voltunk egy eseményen, ahol ettünk és én fizettem. De én azt gondolom, hogy egy kimondottan kudarcos vacsorának írtam be, és ennek fejében már nem is bánom, hogy derékba törtem az énekesi karrieredet”

- zárta le a témát Kasza Tibi.


Nem ez az első alkalom, hogy a műsorvezető kellemetlen helyzetbe kerül a saját műsorában, már többször is kínos beszélgetésbe elegyedett valamelyik játékossal. De ugyancsak a szerdai adásban esett meg, hogy Sydney van den Bosch árult el róla egy bizalmas titkot, és ez szemmel láthatóan nem tetszett Tibinek.

„Még ebből is én jövök ki rosszul”

- reagálta a Szerencsekerék házigazdája.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás